2777
2789
عنوان

خواستگار مکانیک چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 57 پست

والا درامدش مثل دکتره🤣🤣دختر داییم با دکترا زن پسر لیسانسه مکانیک شده بیا ببین سفرای خارجه و ماشین و خونه و زندگی و بریز بپاشش 

تازه پسره خودش از این بالاتر هم‌می‌بینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من مکانیکه. سر کار لباسش سیاه و روغنیه ولی مردی به تمیزی خودش ندیدم. تو خونه همیشه تمیز و خوشبوئه. خودش لباسهای خونه و کارش رو می‌شوره و همیشه لباس تمیز میپوشه و می‌ره. از منم تمیزتره. باید شخصیتش اینجوری باشه وگرنه کارمند چرکالو هم زیاد دیدیم😁

😂😂منم خواستگار میکانیک دارم یخورده ازش بگو ببینم خدایی نکره که یک نفر نیستن😂😂

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

والا درامدش مثل دکتره🤣🤣دختر داییم با دکترا زن پسر لیسانسه مکانیک شده بیا ببین سفرای خارجه و ماشین ...

من جواب منفیمو می‌خوام پس بگیرم😬🤣

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

شوهر من مکانیکه. سر کار لباسش سیاه و روغنیه ولی مردی به تمیزی خودش ندیدم. تو خونه همیشه تمیز و خوشبو ...

بله حرفتون درسته 

خوشبخت بمونین☺️❤️

حالا اینجوریم در مورد خودت فک نکن بالاخره بحث یه عمر زندگیه شغلشم مهمه ولی در مراحل بعدی

بله ولی کاملا عین بچه ها تصمیم میگیرم😬و همیشه باید حتما یکی راهنماییم کنه وگرنه کند میزنم 

من ردش کردم همون موقع😬🥲

😂

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕