2777
2789

از علائم تون بگید و اینکه از کی علائم شروع شد 

من روز 4 انتقالم یه بودن پاهام خیلی رو مخمه😔

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

سلام عزیزم من سه بار انتقال دادم سوالتون چیه

سلام عزیزم مثبت بود انتقالتون؟ 

من روز 4 انتقال هستم هیچ علائمی ندارم و پاهام اکثرا یخ میکنه و میگن این نشونه خوبی نیس میشه از علائمی ک داشتی بگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دفعه علائم‌هام یه جور بوددفعه سوم حس پریودی خیلی شدید داشتم از درد زیاد گریه کردم گفتم این بارم ن ...

الهی شکر این حالتا رو از چندم انتقال داشتی عزیزم 

سلام عزیزم مثبت بود انتقالتون؟ من روز 4 انتقال هستم هیچ علائمی ندارم و پاهام اکثرا یخ میکنه و میگن ا ...

جوراب بپوش عزیزم پاهاتو گرم نگه دار 

من انتقال نداشتم اما باردار نمیشدم ماهی ک باردار بودم پاهام یخ میزدن مثل همیشع نزدیک پری و‌دردای پریو‌د داشتم

خدایا برای همه چی شکرت

دفعه اولتونه؟

نه گلم بار دوم اولی منفی شدم من خودم سابقه دوبار بارداری طبیعی داشتم ک متاسفانه بخاطر زایمان زودرس تو 7 ماه بچه هام رو از دست دادم از زایمان دوم 4 سال گذشته و باردار نشدم کارم کشید به ای وی اف 

جوراب بپوش عزیزم پاهاتو گرم نگه دار من انتقال نداشتم اما باردار نمیشدم ماهی ک باردار بودم پاهام یخ م ...

جوارب پوشیدم عزیزم 

ینی قبل از اینکه بفهمی بارداری پاهات یخ می‌کرد؟ 

تقریبا روز ۵ یا ۶ بود فکر کنم

پس من هنوز وقت دارم من روز 4 هستم یکم نفخ دارم و خیلی کم درد سینه ک میگن واسه داروهاست ساق پاهام هم یکم درد داره و انگار ضعیف شده 

سلام عزیزم

ب علائم اصلا دقت. نکن من خیلی تو سایتا گشتم حتی از خیلیا پرسیدم ی سریا علائم داشتن نبودن خیلیا اصلا علائم نداشتن ولی بودن

من خودم از روز اول انتقال دل درد و کمر درد داشتم پاهام یخ بود ولی بدنم داغ بود فقط ی کاری ک کردم این بود ک دمای بدنمو اندازه گرفتم توی ی روز رفت بالا و تو روزای ایندش هم همینطور بالا موند

درد سینه تا روز ۱۰ امونمو برده بود ولی ی دفعه قطع شد و دو روز هیچ دردی نداشتم فقط گهگاهی درد پریودی

بی بی چکم از روز ۱۰ هاله انداخت

روز ۱۳ لک بینی افتادم تا غروب خودش رفع شد و درد سینم دوباره برگشت ولی ن ب اون شدت قبل 

الانم ک فقط دل درد خفیف و گاهی کمر درد با درد سینه

حالت تهوعی ک میاد و میره دائم نیس

الان روز ۱۸ انتقالم

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزمب علائم اصلا دقت. نکن من خیلی تو سایتا گشتم حتی از خیلیا پرسیدم ی سریا علائم داشتن نبودن خ ...

امیدوارم مثبت شده باشی عزیزم علائمت خیلی ب بارداری نزدیکه اما من پاهام یخخخخ میزنه بدجور بدنم گرمه ولی دمای بدنم بالا نرفته متاسفانه این خیلی مهمه دمای بدن بالا باشه امروز روز 9 هستم و امیدی برام نمونده بازم سپردم ب خدا