2777
2789
عنوان

خانمایی که انتقالتون مثبت شد میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست
امیدوارم مثبت شده باشی عزیزم علائمت خیلی ب بارداری نزدیکه اما من پاهام یخخخخ میزنه بدجور بدنم گرمه و ...

من مثبت شدم عزیزم دوهفته دیگه باید برم برای سونو قلب

توکلت ب خدا باشه انقدر زود خودتو نباز هنوز خیلی زوده

ی تاپیک زدم تونستی برو بخون من تا ۱۴ روز انتقال جواب ازمایشمم منفی درمیومد روز ۱۶ انتقالم تازه جواب ازمایشم مثبت شد

امیدوار باش برای نا امیدی همیشه وقت هس

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مثبت شدم عزیزم دوهفته دیگه باید برم برای سونو قلبتوکلت ب خدا باشه انقدر زود خودتو نباز هنوز خیلی ...

عزیزم الهی شکر خوشحالم ک نتیجه گرفتی چون میدونم چقدر آدم تو این مسیر سختی و استرس میکشه امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی و صحیح و سالم بغلش کنی... 

اما اخه من هیچ علائمی ندارم و مهمتر از همه دمای بدنم بالانرفته و پاهام یخ

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم الهی شکر خوشحالم ک نتیجه گرفتی چون میدونم چقدر آدم تو این مسیر سختی و استرس میکشه امیدوارم بار ...

راستی دمای بدنت چند بود

عزیزم الهی شکر خوشحالم ک نتیجه گرفتی چون میدونم چقدر آدم تو این مسیر سختی و استرس میکشه امیدوارم بار ...

ممنونم عزیزم

ایشالله ک چند روز دیگه شماهم خبر مثبت شدنتو برامون میذاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی دمای بدنت چند بود

۳۶/۳ بود بعد چن روز از انتقالم ک گذشت چک کردم ۳۶/۷ شده بود بعدشم هر روز ک گرفتم همین بود

یخی پارو من هنوزم دارم بهش توجه نکن

اصلا ب علائم دقت نکن

الان روز چندم انتقاله؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳۶/۳ بود بعد چن روز از انتقالم ک گذشت چک کردم ۳۶/۷ شده بود بعدشم هر روز ک گرفتم همین بودیخی پارو من ...

امروز روز 9 انتقالم هست عزیزم دمای بدنت صبح زود تو رختخواب  قبل از اینکه بلند شی 36/7بود؟من امروز یادم رفت بگیرم بیدار ک شدم با شوهرم حرف زدم چند ثانیه نشستم تو جام دوباره دراز کشیدم وقتی گرفتم 36/2بود با اینکه تکون خورده بودم بازم 36/2بود بالا نبود

امروز روز 9 انتقالم هست عزیزم دمای بدنت صبح زود تو رختخواب قبل از اینکه بلند شی 36/7بود؟من امروز یا ...

ن صبح نگرفتم ولی هرروز سر ی ساعت مشخص میگرفتم

فک کنم دفعه اول بعدازظهر گرفتم ک ۳۶/۳ بود از فرداش همون تایم ک گرفتم رفته بود بالا و موند

فردا روز ۱۰ انتقالته ی بی بی چک بزن ایشالله ک مثبتی

من ۳ روزه انتقال دادم از روز ۱۰ هاله افتاد اگه ۵ روزه باشه ک بیشتر معلوم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن صبح نگرفتم ولی هرروز سر ی ساعت مشخص میگرفتمفک کنم دفعه اول بعدازظهر گرفتم ک ۳۶/۳ بود از فرداش همون ...

اره فردا قصد دارم بزنم عزیزم الان گرفتم دما رو 36.1 بود یعنی از دمای نرمال بدنم ک همیشه 36.3 بوده هم پایینتره

اره فردا قصد دارم بزنم عزیزم الان گرفتم دما رو 36.1 بود یعنی از دمای نرمال بدنم ک همیشه 36.3 بوده هم ...

توجه نکن بهش 

ایشالله فردا خوش خبر میایی و میگی ک مثبت شدی

حتما خبرم کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40