2777
2789
عنوان

دخترا 17 تا 25 لطفا بیاید🙂💔

263 بازدید | 30 پست

من 21 و کراشم 23 هست هم دانشگاهیمه اول من بهش ریکوئست دادم من همه استوری هاشو میدیدم و لایک میکردم ولی اون تا یه مدت کلا حتی سین هم نمیکرد استوریمو بعد چن وقت شروع کرد ب لایک مردن عکسای خودم و اینا منم استوری مث قبل لایک کردم حدود 3 ماهه همو فالو داریم و خب دیدم ک برا یکی از دخترای دانشگاه ک بلاگره شعر میخونه خیلیی کامنت میزاره لایک میکنه و فلان دختره خودش گقت من باهاش نیستم اما ب نظرم این بهش علاقه دارم علاوه بر اون عکسای بیتا هم ک مدل میکاپ دانشگاه هس رو هم لایک میکنه 

میخوام آنفالوش کنم چون اگه خوشش میومد ی کاری می‌کرد دیگه نه؟یا چنتا عکس دیگه از خودم بزارم ببینم ریپ میزنه  فرصت بدم بازم یا آنفالو کنم بره گمشه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی دلش پیش کس دیگس ولش کن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بنظرم خیلی درگیری نسبت به همه چی 

انقد وقت خالی داری که میری ببینی چی کامنت گذاشته و چیکار کرده و......🫤😑

بابا بچسب به زندگیت از دانشجوییت لذت ببر 

ته این کارا هیچی نیست 

یار خوبه خودش بیاد نه اینکه تو بری سراغش 

منم دانشجو بودم یه زمانی ، از این توهما لطفا بیا بیرون و از زندگی و دانشجوییت بذت ببر 

بنظرم خیلی درگیری نسبت به همه چی انقد وقت خالی داری که میری ببینی چی کامنت گذاشته و چیکار کرده و.... ...

چه توهمی؟

مگه من گفتم عاشق سینه چاکمه که بهم میگی متوهم؟؟؟؟

بیکار نیستم اتفاقا شاغل هم هستم و معلمم