2777
2789

نمی دونم کجاست 

شاید یه گوشه خیابون افتاده (اینو با نهایت دردمندی و عجز و ناراحتی و بدون چارگی دارم می گم...)

بازم می خواد ترحم و دلسوزی و حمایت من رو بخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم افسردگی داره بالاخره بعد از یک سال تلاش از خونه بیرون رفت اما بازم منتظر ترحم و حمایت ماست

بهش کمک کن

زندگی الان خیلی سخت شده

اگه به محبتت نیاز داره بهش محبت کن چه اشکالی داره.

حتما توی شرایط روحی بدیه عزیزم.

کمکش کن از این حال در بیاد

وای نگو عزیزمیکی از فامیلای ما چه پسری بود جوون رعنا هعی به خانوادش می‌گفت من خودمو میکشم میگفتن جرئ ...

چه کنیم چه کنم که دلم پره اگه خودکشی کنه میمیریم ولی هیچ کاری ازمون برنمیاد 

هیچ راهی برامون نداشته فقط ترحم و دلسوزی و درک شدن و غرق شدن در رویاهای شیرینو می خواد و دروغ شنیدن از ما

حقیقت رو نمی پذیره 

مشکلاتی که براش پیش اومده رو نمی پذیره

بهش کمک کنزندگی الان خیلی سخت شدهاگه به محبتت نیاز داره بهش محبت کن چه اشکالی داره.حتما توی شرایط رو ...

هشت ساله دارم محبت می کنم نابودمون کرده وسواس‌های فکری وحشتناکش ...روز به روز بدتر میشه بهتر نمیشه فقط غرق شده تو رویاهایی که یه روز بش برسه ...

تهه تهه آخر خطیم 

محبت‌های ما براش مجوز غصه خوردن و موندن تو همون باتلاقه...