2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این میگه اگه منم نداشتم اصلا برام مهم نبود گذشته طرف🫠میگه نیاز ج پسرا بیشتر از دختراس

ربطی نداره همه نیاز جنسی دارن بهتر بود می گفت که آدم ممکنه تو طول زندگیش به آدم اشتباه برخورده باشه و اشتباه کرده باشه ولی این دلیلی نمیشه طرف با عالم و آدم رابطه داشته باشه

خیلیا ازدواج ناموفق داشتن و با مجرد ازدواج کردن که رابطه نداشته بیشتر اون عشق و محبت و احساس صادقانه مهمتره

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
شاید ن قطعا

چرا قطعا؟

بالاخره خودم آدمی میخام که مثل خودم بوده باشه اگه فرضا گذشتم خراب بوده و بعد درستش کرده باشم با کسی هم که گذشتش بد باشه ولی الان واقعا خوب باشه مشکلی نداشتم 

چون خودم اهل این کار نیستم و نبودم احتمالا با چنین کسی مشکل دارم 

ولی بدتر از این دروغ هستش دروغگو بنظرم بدتر از رابطه در گذشته هست این خیلی بده یه دروغ بگه از صد تا خیانت برام بدتره

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بهتره به چیزایی که نمیتونین ثابت کنین هیچوقت ، ذهنتونو مشغول نکنین و سعی کنین اصلااا بهش فکر نکنین

چون به احتمال زیاد پسری که باهاش ازدواج میکنین رابطه جنسی داشته و قطعا نمیاد به شما بگه داشتم 

میگه کلا باکره ام بودم یه نیاز طبیعیه اصلا برام مهم نیس گذشته ی طرف

ببخشید فقط کلام پوچ 

اگه واقعا نداشته باشه طبیعیه دلش بخواد آدمش مثل خودش باشه 

داشته باشه هم میگه مشکلی نداره چون تجربه کرده 

برا من مهمه چون نمیخوام ایدز بگیرم

یعنی طرف هست که توی این سن پایین رابطه داشته و الان دیگه دختر نیست؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

قبول نمیکنم 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست