2777
2789
عنوان

چجوری برم خداااااا

1311 بازدید | 108 پست

خانما پای برادرم شوهرم شکسته 

منم چندماه قبل داشتم جدا میشدم جدیدا آشتی کردم ولی خانوادش از من خوششون نمیاد هیچکدوم طی این مدت سراغمو نگرفتند و مقصر بودند 

الان چکار کنم چجور برم عیادت برم یا نرم خدااااا

نزدیک یک ساله خانواده شوهرمو ندیدم قطع رابطه ام از دور زندگیمو تا طلاق بردند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رابطتون خوب نیس که نرو اصلا

شوهرم باهام خوب شده خیلی خوب شده قبلا ی سگ وحشی بود الان فرشته شده میترسم ناراحت بشه میخوام با سیاست رفتار کنم ولی سیاست بلد نیستم 

میدونی چیه میخوام شوهرم رو جذب خودم کنم ی جوری با سیاست باشم به نطرت تماس کافیه ؟

با اتفاقایی ک افتاد ب نظرم کافیه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
آخه اگه برم مادرشوهر عفریته ام همراه میمونه تو بیمارستان اونجاست منو ببینه محل سگ نمیده

نده تو هم نده هر جور باهات رفتار کردن همونجور باش تحویل گرفتن تحویل بگیر نگرفتن نگیر سنگین برو سنگین بیا هر چند حالا واجبی هم نیس ب شوهرت بگو سلامشون برسونه اگر اینهمهههه ناراحتی ...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

اون موقع بهت بی احترامی کردن؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نده تو هم نده هر جور باهات رفتار کردن همونجور باش تحویل گرفتن تحویل بگیر نگرفتن نگیر سنگین برو سنگین ...

شوهرم رو خانوادش مخصوصا برادرش حساسه برادرش رو بیشتر از خدا شاید دوست داره 

دی ماه مادروخواهراش کاری کردم شوهرم سر ی چیز بیخود جوری کتکم زد 8ماهه درازکش هستم طی این مدت هم سراغمو نگرفتن ولی با سیاست رفتار کردن مثلا برای اینکه خودشون رو تو چشم شوهرم خوب نشون بدن خوراکی میزاشتن میدادن دست شوهرم بیاره خونه. منم هرچقد میگفتم اینجوریه باور نمی‌کرد 

بنظرم احتیاج نیست کاری کنی 

فقط از شوهرت جویای احوالش باش 

مثلا بگو خدا کنه زود خوب بشه 

یا دلم میخاد برم عیادتش میترسم مایع حرف بشه 

یا بگو تو زنگ بزن اخوالشا بپرس 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم