2777
2789

18 سالمه

با دوستای خواهرم که 15،16 سالشونه رفته بودیم حرم شاه چراغ(ع) 

من خواب بودم

بعد یه خادم اومده بود به یکی از دوستای خواهرم گفته بود چند سالته بعد اونم سنشو گفته بود اونم گفته کوچیکی

بعد اینا گفتن یکی اینجا هست 18سالشه ولی خوابه

یهو چادرو از رو من کشیدن کنار من از خواب پریدم به یه حالت شک

من اونموقع گیج بودم نفهمیدم

وقتی بلند شدم پرسیدم چرا اینکارو کردین دلیلشو گفتن

بعد مثل اینکه خانمه نپسندیده بود. 

من خیلی اعتماد به نفسم کمه

همیشه هم از خدا میخوام یکم اعتماد به نفسمو بیشتر کنه

نمیدونم چرا با اینکه خدا میدونه من اعتماد بنفس ندارم همچین اتفاقی رو برام رخ داد

خواهرم اومد برای پدر و مادرم تعریف کرد الان خیلی خجالت میکشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استغفرالله دور از جون شما دور از جون شما انگار رفته جنازه دیده تو سرد خونه همون بهتر اینا شعور ندارن چه وضع دختر پسند کردنه اخر😏😏😏😏

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

خب نپسندن به جهنم .

مگه قراره ما به چشم همه زیبا و خوب و عالی بیایم ؟

همون زنه بخوابه چادر  بکشه روش ،چادرو یهویی بکشن ببینم کسی پسندش میکنه 😏

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

دنیا یه اینه است اگه اعتماد به نفست کمه اتفاقاتی رو بهت نشون میده که همین باور رو برات تایید کنه

خدا هم قرار نیست عزت نفس و اعتماد به نفست رو بالا ببره 

کتابایی مثل زندگی خود را دوباره بیافرینید و اول عاشق خودت باش از مارک رکلاو رو بخون و دوره های عزت نفس رو شرکت کن

دنیا یه اینه است اگه اعتماد به نفست کمه اتفاقاتی رو بهت نشون میده که همین باور رو برات تایید کنهخدا ...

نه اخه چهرم زیاد ایرانی پسند نیست

چون چهرم یکم لاغره، نه زیاد 

چهرم بیشتر باب سلیقه اسیای شرقی هاست

حتی خولستگار چینی هم داشتم اما خانواده نزاشتن

عزیزم طرف صرفا دنبال یه جنس مونث بوده ک برا پسرش ب بردگی بگیره😑مگه اومده میوه بخره یکیو نگاه میکنه میبینه سنش کمه دست میذاره رو بعدی؟

اصلا این سبک خواستگاریا جالب نیست توهین ب شخصیت دختره. از خداتم باشه همچین چیزی بهم خورد هرجا هم حرفش شد بگو من اصلا خوشم نمیاد اینجوری ازم خواستگاری بشه مگه اومدن وسیله بخرن