2777
2789
عنوان

کنکوری ها کمکککک🫂

143 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دیپلمم رو سال ۱۴۰۱ گرفتم 

رشتم تجربیه و میخوام شروع کنم واسه کنکور بخونم 

اینجا کسی هست تازه کنکور داده باشه

اگر امکانش هست ونیازی ندارید کتابای تست رو برام پستش کنید،پول ندارم کتاب تست بخرم  🥲برمیگردونم بهتون .....

من یزدم ✋✋

سلام به عنوان کسی که تجربه دارم بهت میگم

واسه کنکور میخای بخونی حتما باید خرج کنی بدون خرج نمیتونی قبول بشی

الانم کنکور رو افتضاح کردن بدون مشاور اصلا پیش نرو

کم کمش باید۳۰ میلیون بتونی هزینه کنی

سلام به عنوان کسی که تجربه دارم بهت میگمواسه کنکور میخای بخونی حتما باید خرج کنی بدون خرج نمیتونی قب ...

سلام با احترام من با نظرتون مخالفم

زندگیِ چندمته كه توقع داری هيچ اشتباهی نكنی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به عنوان کسی که تجربه دارم بهت میگمواسه کنکور میخای بخونی حتما باید خرج کنی بدون خرج نمیتونی قب ...

فقط مشاور شده بیست وهفت تومن تاخودش نخونه مشاور کاری نمیتونه براش بکنه

اره قبول دارم من 

بدون مشاور نمیتونم چون چند سال دور بودم ازدرس پایم خیلی ضعیف نیس ولی میدونم مشاور نیاز دارم 

مشاور مجازی هم باشه اوکیه 

نمیدونمم چیکار کنم واقعا چجوری تو شهر خودم یه مشاور خوب پیدا کنم حداقل بگه چجوری شروع کنم چون واسه دوازدهم باید ترمیم کنم 

یازدهم ایجاد سابقه کنکور خیلی سنگینه 🥲

فقط نمیدونم باید چجوری پیش برم یا حتی شروع کنم ...