2777
2789
عنوان

گران فروشی با نام دین

98 بازدید | 12 پست

من واقعا ناراحت میشم کسی که قلبا دین دار نیست بیاد از اسم دین برای کارهای خودش استفاده کنه که در دهن ادما بسته باشه 

من هر سال سفره حضرت رقیه میندازم 

از یک خانمی برای نمونه قندهای رنگی با طرح یا رقیه سفارش دادم و تاکیید کردم صد تومن برای نمونه میخوام اگر طعمش خوب بود بازم سفارش میدم 

حالا که به دستم رسیده میبینم دو تا طرح یا ابلفضل و یا رقیه در دو رنگه و قیمتشم جدا از گرون بودنش دوبرابر سفارش منه 

میگه حلال کن یکم بیشتر شد میگم چرا یا ابلفضل داره میگه به دلم افتاد برات این طرحم بزنم 

واقعا واقعا ۲۰۰ تومن ارزش نداشت من باهاش بحث‌کنم پس دیگه ادامه ندادم گرچه خیلی دلم میخواست بهش بگم  هزینه ی چیزی که به دلت افتاده رو خودت بده ولی دیدم انگ خسیسی بهم میزنه نگفتم 

صحبت اصلا مبلغ نیست ولی از رفتارش خیلی بدم اومد و با اینکه قصد داشتم بازم سفارش بدم دیگه برام تموم شد

اصلا درست نیست با اسم ائمه کاسبی نادرست بکنیم برکت نداره

جدای از این شاید این خانم صد تومن بیشتر فروخت ولی مشتری بالقوه اش رو از دست داد

کلا مشتری مداری در ایران یک افسانه است

یبارم دو سال پیش یکی از اشنا ها قصابی زد گفت مقداری از درامد برای هئیت فلان بیاین از ما بخرین ثوابه 

ما رفتیم به قصد خرید یک ماه گوشتمون توی رودربایسی  چند برابر سفارش گوشت داد به ما 

ما هم دیگه نرفتیم 

همه چیزو بازیچه مبلغ ناچیز سود بیشتر کردن به اسم دین!

کاش بیدار بشین از خواب غفلت

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید پول رو بهش میدادی یک بار اینطوری رفتار بشه متوجه میشن

خیلی با خودم کلنجار رفتم که بدم یا نه 

چون کشش بحث نداشتم دادم ولی پروندش بسته شد برام 

چی بگم اولن باره قند رنگی یا با اسم میشنوم. چجوری سفارش میشه داد پیج داره یا کانال، بنظرم بگو انگ خس ...

حضوری خریدم ولی من معرفیش نمیکنم 

توی اینترنت سرچ کن 

سلام سلام 

نذرتون قبول باشه 

پیشنهاد میکنم بهش بگین

بگین من دنبال پولش نیستم ولی کارتون نادرسته

منم یه بار این کارو کردم گفت شماره کارت بده برات بریزم گفتم دنبال پولش نیستم و شماره کارتم ندادم ولی همینکه بهش گفتم حالم بهتر شد مطمئنم اونم یه تلنگری بهش خورد

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.