دوستم سی سالشه، مجرده، ارشد رشته مهندسی داره، دبیرستان هم کار و دانش بوده همون رشته مهندسی خودش، و پیش دانشگاهی نخونده، کلا علاقه نداره به رشتش میخواد بره پزشکی بخونه و علاقه داره
اون فرد مهندس شرکت نفت بوده و دارایی جمع کرده بعد دید واقعا علاقه نداره و از شغل خودش انصراف داد و ا ...
اها متوجه شدم پس .موفق باشن هم خودتون هم خانوادتون .
به نظر داداشتون ارزش اینهمه سختی رو داره ؟
به نظرتون اگه کسی با تفکر درآمد بالا قبول بشه ، موفق میشه تو این رشته ؟ یا کسی که خانواده اش وضع مالی بسیار پایینی دارند و قبول باشند
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مورد دوم ممکنه اما صرفا با هدف درامد بالا بیاد خودش میکشه کنار چون پزشکی دیر به درامد میرسه و با هدف ...
درسته ممنونم عزیزم .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )