2777
2789
اون دکترم میرفتبیشتر ب چیزای ک دکتر میگه عمل کنتخم مرغ اینا نمیخورد شیرینی میان وعده بستگی ب بدنت دا ...

اره منم تخم مرغ میخورم بدتر میشم غذاش چی بود و آب میوه چیارو میخورد

شما زخم معده داشتین

ن منم رفلاکس داشتم.باید گرسنه نباشی زیادم غذا نخوری به معده ت فشار بیاد.بعد هم سعی کن غذا رو داغ داغ نخوری یا چای رو.مصرف چای رو هم کم کنی.نوشیدنی های کافئین دار نخوری‌.غذای تند نخوری.باید غذاهایی بخوری که رفلاکستو تحریک نکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم تخم مرغ میخورم بدتر میشم غذاش چی بود و آب میوه چیارو میخورد

اصلا نخور تخم مرغ 

میگم من هر کی دیدم رخم میده داره یچیزی مثلا بش میسازه یکی بهش نمیسازه

ولی تخم مرغ سالاد و سبزی اصلا نمیخورد 

اب سردم نخور بستنی نخور 

کلا پرهیز چیزای چرب نخور شور نخور تند نخور تا خوب بشی عزیزم

دم پختکت فک کنم مامانم براش درست میکرد با گوشت گوسفند

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

چقد طول کشید خوب بشه

ببین معده یچیزیه ک اگر یبار درگیر بشی تا اخر هس 

ن اینکه همیشه حالت بد باشع خوب میشی ولی باید همیشه یکمی پرهیز کنی تا برنگرده 

یچنسالی باید مواظب باشی رعایت کنی تا خوب خوب بشی 

اندوسکوپی رفتی؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

تو اینترنت بزن،یه مدت رعایت کن،اوکی میشی.البته قلیان هم اگه میکشی یه مدت نکشی و بعد هم بخوای بکشی مص ...

بابا اینترنت میزنم مثلا نوشته موز ولی من موز بدتر میشم 

شما چه غذاهایی میخورین اذیت کننده نباشه

الان انجیر خشک میخورم مشکلی نداره؟؟

الان میان وعده انجیر خشک میخورم مشکلی نداره؟؟

ن فک نکنم بد باشع اگر درد داشتی نخور

ببین معده یچیزیه ک اگر یبار درگیر بشی تا اخر هس ن اینکه همیشه حالت بد باشع خوب میشی ولی باید همیشه ی ...

قبلا رفتم التهاب شدید بود ولی اون موقع خوب شد تا اینکه بارداری قرص اهن خیلی میخوردم و از طرفی بعد زایمانم انتی بیوتیک اینا خوردم دوباره مشکلم شدت بیشتر شروع شد سرگیجه تم گاها دارم

یعنی هر روز فقط دم پختک میخورد

هر روز ن مثلا مرغ ابپز شده غذاهای کم چرب با ادویه خیلی کم گوجه هم تو غذات نریز