2777
2789
عنوان

به موهام رنگ گذاشتم نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم آره فقط برو ارایشگاه وگرنه می سوزه

وای😭آرایشگاهه بلد بود می‌گفت که باید دکلره کنی اولش خو 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

تو خونه خودم میتونم دکلره کنم؟

اگر کسی برات بذاره خیلی بهتره میخوای به هشت برسونی دومرحله دکلره کن اول با اکسیدان 9 درصد با رنگ 000 برسون به 6، بذار روی سرت نیم ساعت باشه، ماساژ بده درست حسابی سشوار بگیر. استراحت بده به موهات 3 روزی بعد با اکسیدان 9 درصد و گودر دکلره بنفش بذار رو موهات نیم ساعت بمونه و سشوار بگیر ماساژ بده بشور، موهات که نیمه خیسن هنوز نصف تیوب کوچیک واریاسیون بنفش بگیر تو اکسیدان 6 درصد بریز مثل شامپو بزن که زردی رو بگیره بعد رنگ بزن، از نظر من ترکیب سبز و ابی بزن از سرخابی قشنگ ترن. بده مامانت بزنه یا فامیلی. 

چطور اونی که گفت از پریودی هست واسه اون جبهه نگرفتی

عزیزم بیا برو من حوصله بحث با تو رو ندارم و جدی واقعا دنبال دعوایی 

مرسی از کمکت لطفاً از تاپیک برو بیرون و دمت هم گرم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اگر کسی برات بذاره خیلی بهتره میخوای به هشت برسونی دومرحله دکلره کن اول با اکسیدان 9 درصد با رنگ 000 ...

وای مرررررررسییی فداتشم 

ترکیب سبز و آبی؟ فک کنم باید جالب باشه انجام میدم مرسی ازت

عزیزم بیا برو من حوصله بحث با تو رو ندارم و جدی واقعا دنبال دعوایی مرسی از کمکت لطفاً از تاپیک برو ب ...

خدا خودش می‌دونه تو دل هر کی چی میگذره توی شبای غمگین از خدا می‌خوام به هر کس اندازه دلش ببخشه به هر کس اندازه دلش بده باس

خدا خودش می‌دونه تو دل هر کی چی میگذره توی شبای غمگین از خدا می‌خوام به هر کس اندازه دلش ببخشه به هر ...

موفق باشی تو شب عزیزت