2777
2789

بهش میگه آدم باید تو ذاتش و ژنش باشه درس خوندن. هیچکدوم از بچه های خواهر برادر های تو نتونستن خودشونو جایی بکشونند‌.. همشون بی عرضه ان این یکی هم کشیده به بی عرضگی شما شده....

فقط چون اسمم از دبیری و پرستاری نمیاد..... وگرنه از بهداشت حسابداری .... میاد🙂

مامانمم با من سرسنگین شده حالا... 

باورم نمیشه.. این همون خانواده ای هست که میگه اول سلامت روان بعد درس؟ اونا که دیدن از استرس ریزش مو و تپش قلب و معده درد داشتم.. اونا که دیدن من تو دوران افسردگیم چه قرص هایی خوردم... واقعا چرا..باید خودمو بکشم بعدا پشیمون بشن و دهن لعنتیشون رو ببندن 

از نتایج میترسم.. میترسم بعدش کار دست خودم بدم 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا...من نمیدونم کی خانواده های ایرونی میخوان بفهمن به خاطر کنکور و دانشگاه،  روح و روان جوونشون رو به فنا ندن؟ 

درس مگه ژنتیکیه؟ پدرتون بر مبنای کدوم ریسرچ و رفرنس علمی همچه حرفی میزنه؟!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

ول کن بابا کنکور لعنتی یه چیز مزخرفیه که برا همه امید درست میکنه 

منی که برا کنکورم قرونی خرج نکرده بودن و حتی گردنبند خودمو فروختم کتاب گرفتم وقتی نتیجه دلخواه اونارو نگرفتم اوناهم همین حرکت زدن 

مادرم سال کنکور من کل عیدو‌میخواست بمونه مسافرت و عروسی و پاتختی خواهر و فلان و بسانشو تا اخر بره و هنوزم میزنن تو سرم باورت میشه؟

که نفهمی اونا همیشه زده میشه صر من که تو نذاشتی من پاتختی خواهرم بمونم !!!

در حالی که اونی که سال کنکورش بود و باید رعایت حالش میشد من بودم 

بعدانم روم اسم گذاشت تو بیعرضه ای دانشگاه خوب در نیومدی و فلان 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب شغل پدر خودت چیه . توام یجوری با شغلش تحقیرش کن

معلم.... 

یه معلم بی سواد دبستانی بازنشسته 

زندگیمون با پول معلمی بخور نمیر داره 

آقا خودش به خودش زحمت نمی‌ده پول در بیاره 

میگه دخترن میدیم میرن 

ازش گله هم کنی میگه وظیفه من این بود تا ۱۸ شمارو بزرگ کنم...

انگار به چشمش حیوونیم

...

زبون نداشتی بگی ژن خودت داغون بود مرد

ولی هوش آکادمیک جنین از مادرش میگیره  

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵