2777
2789

میگم که شما کلا تو وانش خودتونو میشورید یا مثل ما تشت و لگن دارید😁 

بعد کیسه و سنگ پا هم میکشید ؟اخه فیس سفید آب و کیسه و....به این حموما نمیاد 

جواب بدین همه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هاپو داریم تو وان میشوریمش خودمون دیگه ازش استفاده نمیکنیم!از اولم البته به برقش اطمینان نداشتیم میترسیدیم!

کیسه و سنگ پا و سفید اب و همه چی هم داریم لاکچری بازیا رو بذارین واسه دستشویی که مهمون میره😁

من خودم بیشتر از همون دوش استفاده میکنیم فقط بعضی وقتا آب و کف توش درست میکنم دراز میکشم بعد می‌شورم لیف هم میکشم کوکتل و سنگ پاهم استفاده میکنم اما بعد از خارج شدن از وان

ولی سفیدآب تو عمرم نزدم 

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

تشت و لگن؟مگه عهد تیرکمونه؟ ما از دوش ثابت و در بعضی مواقع از سردوش متحرک استفاده میکنیم

خب آخه زمان میبره شستن خودمون یا بچه آب نمیشه که یسره باز باشه یا تنظیم کردن گرماش زمان بره ،هدر میره خیلی

خب آخه زمان میبره شستن خودمون یا بچه آب نمیشه که یسره باز باشه یا تنظیم کردن گرماش زمان بره ،هدر میر ...

نمی‌دونم چرا متوجه منظورتون نمیشم😃😐

الان تنظیم کردن دمای آب تشت خیلی راحته؟

آشنایی شما مجهز به آبگرمکن هستن شاید😂

ولی نه زمان نمیاره لازم هم نیست دوش یکسره باز باشه الان که تابستانه و ما هم جنوبیم تا شیر و باز کنی آب گرم میاد(به خاطر دمای هوا آبگرمکن هم لازم نیست) هر موقع هم نمی‌خوایم آب و می‌بندیم دیگه خیلی راحته