2777
2789

اونجا ریپلای زدم بگم ولی تاپیک قفل شد 

یکی گفته بود کسایی که میگن نرو فلانن و بیسار ولی من میگم خودم به عنوان کسی که با روابط دختر پسر مشکلی ندارم و برام عادیه چون نوع رابطه اون دختر رو نمیدونم و پسرره رو نمیشناسم این ریسکو نمیکنم به دختر مردم بگم برو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور همه پسرا ک با شخصیت نیستن

پسرا وقتی در شرایطی قرار میگیرن وحشی میشن دیگ هیچی نمیفهمن

مگه دوس پسر غزاله نبود پولدارم بود و خانواده خوب یهو دیوونه شد دختره رو از کره ی زمین محو کرد 

ن تنها ب پسرا بلکه کلا ب هیچ آدمی نباید زیاد اعتماد کرد

ی چیزی میدن ک ی چیزی میگیرن پسر بی دلیل خرج نمیکنه

من همسرم تو دوستی کادو های خوبی بهم داد و هیچ وقت دنبال چیزی نبود 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ی چیزی میدن ک ی چیزی میگیرن پسر بی دلیل خرج نمیکنه

الان میریزن سرت که قانعت کنن اینطورنیست 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اسی بچه بود و داشت ۷ودشو گول میزد اولش ک نوشته بود دعاکنین اشتباه نکرده باشم بعدش بین اون همه نظر جواب هیچکسو نداد سوم اینکه دید همه میگن نرو قفل کرد.دلش میخواد بره اما خودشو گول میزنه ک هیچی نمیشه.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون