2777
2789
عنوان

زندگی بعد از به دنیا اومدن بچه چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم مامانم وسواسه شدید بود من بچه ی اول بخدا پدر منو دراورد جرات نداشتم مثل بقیه بچه ها بازی کنم ک نکنه کثیف شم یا راحت خوراکی بخورم خیلی اذیت شدیم بیشتر از ما خودش اما خب سر خواهرم یکم بهترشد سر نوه هاش کلا بیخیال وسواس ،اول از همه خودت کمک کن ب خودت وسواستو درمان کن گلم

همه درد کشیده ها،منالان ۱ساعته صاف نوابیدم یه طرفم دختر ۵سالم و یه طرفم پسر ۳سالم خوابن بخدا جرات ند ...

من بچه هام کولیکی و گریان بودن ، هر چی بود گذشت

ولی از این ناراحتم که چرا آوردمشون به این دنیای بی رحمی که خودمون هم خیری ازش ندیدیم

کاش یکی بود بهمون یاد میداد این دنیا ارزش به دنیا آوردن بچه رو نداره

اونی که بچه دار نمیشه ، یه غم داره

اونی که بچه داره ، هزار و یه غم

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

نمیشه که دائم مای ببینی کنی باید یه تایمی آزاد باشه بعدش میخای پوشک بگیری چی بعد خودشون میرن‌ دستشوی ...

عزيزم پوشک جنس خوب نمیخواد تایم آزاد 

تهشم روزی یه بار قبل از غذا که بدونی چیزی نخورده 

دوره ی پوشک گرفتن هم که طبیعیه هر چیزی تو دنیا سختی داره

اگه بخوای لذت شیرین مادر شدن رو بچشی سختی هم داره تهشم یه ماه حواست باشه خونت به قول خودتون نجس نشه بعدشم بدید قالی شویی

مثلا اونی که الان  دکتر شده چقد بدبختی کشیده

منظورتون از اینکه(خودشون میرن دستشویی) چیه؟

خب میرن فوقشم هرکاری که کرد دستشویی بالاخره آب میگیری میره دستشویی اصلا ذات اش نجاسته 

فکر میکنم منظورت اینه ک بعد دسشویی سخته بشوریش ؟وقتی مامان میشی اصلا یه جور عجیب غریبی دلت بزرگ میشه انگار این چیزا واست مهم نیس دیگه دلت بزرگ میشه نمیدونم متوجه منظورم شدی یانه بچه ی ادم با همه چی تو دنیا فرق داره گلی انشاا..خدا قسمته هر کی ک ارزوشو داره بکنه

عزيزم پوشک جنس خوب نمیخواد تایم آزاد تهشم روزی یه بار قبل از غذا که بدونی چیزی نخورده دوره ی پوشک گر ...

من قبلا این مدلی از تایمی تو خونه تنها شدم وسواس گرفتم البته بخاطر شرایطم هم بود مشکل بی اختیاری ادرار دارم