2777
2789
عنوان

به نظر من زن نباید کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 152 پست
شما عملا دارید میگید زن خدمتکارهکار بیرون ادمو شاد و خوشحال میکنه دستت جلو شوهرت دراز نیستتو جامعه ب ...

زن خدمتکاره؟

اینکه ت کار بیرون انجام بدی کار خونه رو انجام بدی پولتم تقسیم کنی همه کاراتو خودت انجام بدی ب نظرت با کسی ک امر میکنه از بیرون براش میارن قابل قیاسه و کدوم خدمتکاره؟🤣

حالا هرکسی نظری داره عزیزم 

شاید شما اصن بگی مرد باید بشینه خونه زن کار کنه نظر خودتونه

من با خوندن کامنت های اینجا به این نتیجه رسیدم که اکثر کاربر های اینجا فاقد سواد اجتماعی هستن و توی محیط های بسیار کوچیک زندگی میکنن .

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ی جور گفتی فک کردم جراح قلبی نه گلم سواد برای بزرگ کردن فرزندای با سواد و عاقل وگرنه خانم دیدم ...

فکر کردی جراح قلبم ؟ نه عزیزم من دامپزشکم رشته ای که اگه تو هم درس خونده بودی می‌دونستی قبول شدنش چقدر سخته و بچه های تجربی سر  و دست میشکنن براش 

این جمله های کلیشه ای و تاریخ مصرف گذشته که بهترین شغل خونه داریه و سواد فقط برای بزرگ کردن بچه است رو اونی میگه که میخواد خودش رو  گول بزنه دلداری بده که اشکال نداره درس نخونده و شاغل نشده 

این روزا میگذره اما به سختی