یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به دست طبیعت میسپارمش و رها میشم چون مغزم کشش و تحمل چنین افراد بی عرضه ای را نداره
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
به نظرم برو مشاوره باهاش و مشاوره را ادامه بده. بهش انگیزه بده و همراهی کن اگر دیدی دست کشید از عادتهای قبلش و مشاوره را هم ادامه داد و اهل کار شد بعد از ۲ الی ۳ سال بچه دار شو نه خیلی زود اما اگه دیدی همین جوری سپری میکنه طلاق بگیر تا خودت را بدبخت نکنی و چند تا بدبخت تولید نکنی
خب خودم که بچه نمیخوام این هیچ اینکه پول در نمیاره هم تو اعصابه حالا مونده به بقیه ویژگیاش مثلا حداقل خونه داشته باشه و بزنه به نام من وگرنه جدا میشم میرم چون اینجوری به نفعمه
رک و پوست کنده میگم چرا تلاشی برای زندگیمون نمیکنی
داره ارشد میخونه ولی نمیفهمم چرا اصن به فکر پیشرفت مالی یا زندگیمون نیست مخالف درس خوندنش نیستم ولی خب .. اولا من میگفتم نرو شیفت شب بده من تنها میمونم حالا که مسگم راضیم برو نمیره :|