الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرمدستودلبازه ولی متاسفانه ازوقتی باهم ازدواج کردیمهمش قسط و فلان داریم...ازوقتی زنش شدمگفته پول نمیمونه میره قسط..با وامو فلان ماشین عوض کردیم،اولین سالگرد عروسیمونو فرستادمنوارایشگاه لباس عروس و فلان ماشین تزینن کرد دسته گل عروس گرفت،توخونه ی جشن گرفتیم.پارسال دوباره ی جشن سالگرد مفصل گرف ۱۷تومن خرج کرد میگفتم کاش اونو میدادی طلازعصبی شد گف چرا؟ی جشن نباید بشه؟تواون جشن ی تکپوش گرف.ولی خب بنظرم ولخرجی وخرج زیادی لازمنیس.الان توحسرت اینم ی پیتزا بخره بخورم.همشمیگه پول نداریم.نمیدونمکی تموم میشه این قسطای لنتی...هوف خستم واقعا.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪