2777
2789
عنوان

با شوهری که با هیچکس رفت و آمد نمیکنه به خصوص فامیل زن باید چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست
منم همینم. هم ازشون خوشش نمیاد هم دوست نداره بیان خونش. دوست نداره پول بده مخصوصا فامیل من. منم دیگه ...

من مامان بابام جدا شدن بابام یه شهر دیگس دوماه پیش دیدمش مامانم یک ساعت باهام فاصله داره حتی عیدم منو نبرد خونش

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها همه از خود راضی ان. منم دیگه به فامیلش نگاهم نمیکنم. خواهرم چند وقته عقد کرده ولی این قطع رابط ...

افرین 

نه من منظورم از فامیل خاله ودایی واینابود 

مادرپدرکه بحثش جداس حق نداره بگه نرو

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
من مامان بابام جدا شدن بابام یه شهر دیگس دوماه پیش دیدمش مامانم یک ساعت باهام فاصله داره حتی عیدم من ...

من که خودم میرم میام. تو هم بهش بگو اگه نمیای خودم میرم. چقدر التماس اینا رو بگنیم. تازه نمیاپ راحت ترم انقدر که دنبال حرفه

افرین نه من منظورم از فامیل خاله ودایی واینابود مادرپدرکه بحثش جداس حق نداره بگه نرو

اره با فامیل زیاد مشکل ندارم رفت و‌ امد نمیکنه. به درک لیاقت نداره انقدر دوستش دارن. ولی وقتی نمیخاد نخاد. 

هر بار دعوا میشه کلی به پدر و مادرم فحش میده با اینکه اونا کاری بهش ندارن. الان چند ساله رنگ خونه منو ندیدن ولی همش میگن شما خوش باشید. یه دفعه دعوا شد منو بیرون کرد زنگ زد کلی سر مامانم داد زد بنده خدا مامانم گریه افتاد. منم دیگه نگاه به ننش نکردم. 

بايد بسازي ديگه. باباي منم چند سالي ميشه كه اصلا با فاميل مامان رفت و امد نميكنه. حتي عروسي هاشونم ن ...

نمیشه ساخت مامانم چندروز پیش زن زد انقد گریه کرد میگفت من حلالش نمیکنم مگه چقد راهه تا اینجا تو فکر میکنی من نمیفهمم الکی بهونه میاری میگی فلانموقع میایم ولی نمیای اون نره خونه مامانش دلم نمیخواد رابطه‌شون بابا مامانم خراب بشه چون فقط دنبال بهونس که حرف خودش باشه

من که خودم میرم میام. تو هم بهش بگو اگه نمیای خودم میرم. چقدر التماس اینا رو بگنیم. تازه نمیاپ راحت ...

نمیزاره میگه کی نشسته زیر پات به من اینجوری میگی

نمیشه ساخت مامانم چندروز پیش زن زد انقد گریه کرد میگفت من حلالش نمیکنم مگه چقد راهه تا اینجا تو فکر ...

الهی دل مامان تو هم مثل مامان من شکست. من الان دو ماهه نرفتم همش بهانه میارم. راه یه کم دوره هزینه رفت و امد برام زیاد میشه. یه شب دیدم پول اومد به کارتم فهمیدم مامانم اینا زدن. نگفتن برای پول راه گفتن دوست داشتیم برای تو و دحترت پول بزنیم. ولی من فهمیدم. قرار بود امروز برم ولی دیشب سر یه چیز بیخود دعوا راه انداخت منم ترسیدم برم. اگه میرفتم دوباره اونجا رو زهرمارم میکرد. یه بهانه آوردم به مامانم گفتم هفته دیگه میام. 

اره با فامیل زیاد مشکل ندارم رفت و‌ امد نمیکنه. به درک لیاقت نداره انقدر دوستش دارن. ولی وقتی نمیخاد ...

همشون برم گم شن این‌مرداهمشون همینن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
همشون برم گم شن این‌مرداهمشون همینن

واقعا همینن. بخدا دیشب سر یه موضوع مسخره دعوا راه انداخت لباسی که برام خریده بود رو توی تنم پاره کرد جلوی روی دخترم. گفنم خدایا یه پولی بهم‌ برسون یه خونه بگیرم برم. میدونی جالب اینجاست همش منو تهدید میکنه که میرم خونه مجردی میگیرم فکر میکنه این منم که از دستش میدم