2777
2789
عنوان

با شوهری که با هیچکس رفت و آمد نمیکنه به خصوص فامیل زن باید چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست
واقعا همینن. بخدا دیشب سر یه موضوع مسخره دعوا راه انداخت لباسی که برام خریده بود رو توی تنم پاره کرد ...

واایییی 

خواهش میکنم سربه سرش نزار جلوبچه دعوانکنین روانش بهم میریزه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
واایییی خواهش میکنم سربه سرش نزار جلوبچه دعوانکنین روانش بهم میریزه

روانش بهم ریخته. قبلا منو جلوی بچه انقدر زده که تا دعوا میشه میره سمت باباش دستش رو میگیره التماس میکنه. من اصلا قصد دعوا نداشتم سر یه موضوع بیخود سوتفاهم شد یه دفعه شروع کرد داد زدن. صداش رو برد بالا داد میزد من هرچی توضیح میدادم گوش نمیداد. دلم میخواد یه خونه داشتم میرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانش بهم ریخته. قبلا منو جلوی بچه انقدر زده که تا دعوا میشه میره سمت باباش دستش رو میگیره التماس می ...

عزیزم بخاطربچه توکناربیا بااین شوهر از الان به بعدجوری رفتارکن دعوانشه روحیه بچتواز نوبساز خواهش میکنم 

نزار با این چیزا بزرگ بشه

عزیزم بخاطربچه توکناربیا بااین شوهر از الان به بعدجوری رفتارکن دعوانشه روحیه بچتواز نوبساز خواهش میک ...

بخدا همه قصدم همینه. با اینکه صد بار منو از خونه بیرون کرده ولی باز بخاطر بچه موندم چون اگه طلاق بگیرم باید از بچم بگذرم حتی با اینکه بحاطر کارها و خرفاش دیگه علاقه ای هم بهش ندارم باز تو خونه سعی میکنم بگم و بخندم ولی نمیدونی یهو سر یه چیز شروع میکنه داد زدن. حرفای بد میزنه تحقیر میکنه. اصلا گوش نمیده چی میگم. منم مجبورم داد بزنم که بشنوه ولی نمیشنوه. میخام هیچی نگم ولی نمیشه. حرفاش دیوونم میکنه. حتی وقتی جواب هم نمیدم باز داد میزنه قهر میکنه. 

بخدا همه قصدم همینه. با اینکه صد بار منو از خونه بیرون کرده ولی باز بخاطر بچه موندم چون اگه طلاق بگی ...

اصن باهاش حرف نزن داد زد بگو چشم یه مدت اینجوری کنی ول میکنه