2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ولش کن .یه جوری جواب میدید شماها .نه عرقی پاشید برید مهمونی .مثل اینکه تابستونه هااا آدم زود به ...

اگه جنوب هستین واقعا حق میدم بهتون 

جنوب یه جا هم بشینی عرق از سرو روت میریزه 

ولی خب اگه شهره دیگه هستین اونقدر گرم نیست 

که بخواین هر دفه قبل مهمونی حموم برین 

اگه صبح یا روز قبلش رفته باشین مشکلی ایجاد نمیکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ما میریم

چمیدونم والا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کسی تو اون مهمونی هست که تقریبا رو در بایستی دارم باهاش

بعدم شما که حساسی بهتره همینا رو به خودشون بگی 

بگو اخلاقت اینجوریه مثل اونا نیستی که سره 4 ساعت بتونی حاضر شی و فلان بعدم ممکنه از قبل برا شب برنامه داشته باشین جای دیگه برین بگو زودتر دعوتتون کنه از این به بعد چون همه آدما مثل هم نیستن هرکسی متفاوته اگه تفاوت های خودتو به زبون نیاری هیچکس متوجه نمیشه و فقط خودت اذیت میشی