2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدم به قبر شاه قاجار و ناصر بی عقل

من جدیدا از یه آدم باسواد و روحانی شنیدم که اتفاقا ناصرالدین شاه خیلیم محبوب بوده و خیلیم زمانش مردم رفاه داشتن... خودش هم عاشق امام حسین بوده، براشون شعرمیگفته و مدیحه سرایی میکرده، خیلی از مداحان الان شعارهای ناصرالدین شاه رو تو مراسم امام حسین میخونن... 

و حتی بعد از مرگش به شاه شهید معروف بوده.. و آرامگاهش پیش حضرت عبدالعظیم حسنی هست... 

زمان قدیم مردم میگفتن بریم آرامگاه شاه و عبدالعظیم.. 

طی زمان اونجا به این خاطر معروف شده به شاه عبدالعظیم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بعدش مال و اموالشو بکشی بالا😂😂

اره

به خصوص قطع رابطه با آمریکا رو هم می کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

اره ولی خب میتونی طلاق بگیری زن شاه بودن نمیتونه چیزی بگه

والا نمیگیره هیچکس،،،،،،، 

اگه قرار بود همه  طلاق بگیرن،،، 

الان متاهلی وجود نداشت با این همه خیانت ،،،،، 

الان میگن طلاق نگیر بخاطر بچه

یا چرا جات رو خالی کنی،،، مثل عابربانک ببینش،،، واسه خودت لخور و پس انداز کن و فلان 

خب ملکه هم به چشم عابربانک نگاه میکنه به شاه،،، 

خدمه و حشمه و غدای خوب و لباس خوب و جواهرات و 

تازه اگه بچه بیاره بچه اش شاه میشه

من جدیدا از یه آدم باسواد و روحانی شنیدم که اتفاقا ناصرالدین شاه خیلیم محبوب بوده و خیلیم زمانش مردم ...

شما تاریخ شناسی؟؟ 

چون با امام حسین بوده دبگه خوب بوده؟؟؟ 

شما بگو چه کارایی برای کشورت کرد؟؟؟ 

کجاهارو داد رفت؟؟ 

کجاهارو گرفت؟؟ 

چه خدماتی داشت؟؟ 

چیکار کرد غیر از زن بازی؟؟؟ 

تو دم و دستگاهش لو اط بود،، غلام بچه بازی میکردن،،، 

کدوم روحانی بوده که سواد تاریخ شناسی داشته!!! 

لکه ننگ تاریخ هست قاجار 

وقتی فیلمای تاریخی نگا میکنم به این موضوع فکر میکنم.

اگه حرمسرای عادی باشع فک نکنم ملکه زیاد ناراحت بشه اما کسایی مثل خرم و جیران ملکه بودن روهم عذاب میدن.

بعد فکر میکنم تو زمان حال خیلی زنا میدونن مرده زن داره و هزار تا سوگولی اما بازم میان باهاش رابطه برقرار میکنن و مشکلی ندارن. 

من خیانت رو دیدم بااین حساب ترجیح میدادم ملکه باشم با کلی خدم و‌حشم به درک که حرمسرا داشت.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲