2777
2789

😭😭 خسته شدممم دیکه هر روز زنگ میزنه جواب ندادنی هم پیام میده میدونی بابات چیکار کرده اون موقع یه استرس میگیرم کل تنم میلرزه حالا الان باز پیام داده بابات اینستا ابجیتو داره تو گوشیش همه پیاماشا میخونه هر کی هر چی میفرسته میبینه دیگه دارم از دستشون دیوونه میشم روزی ۱۰ بار زنگ میزنه میناله میگه تو خونه هیچی نداریم بابات کار نمیکنه فلان چیزو نداریم این خونه زندگی ماست ... خودشو با بقیه هعی مقایسه میکنه منی که شوهرم شب روز کار میکنه به هیجانی نرسیدیم تو خونه هیچی نداریم احساس میکنم انتظار داره خرج اونارم ما بکشیم 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاطر پدر و مادرت رو داشته باش.برات مهم باشن.حالا از دستت بر بیاد چه اشکالی داره.

ما با ۱۵ میلیون هم خرج بچه رو میکشیم هر خرج خونه هم کلی قسط اجاره خونه چطوری بکشم خواهر من دو ماهه برنج نتونستم برا خونم بخرم بچه ۲۲ ماهه میبنی تو خونه هیچی نی گرسنه میمونه 

ما با ۱۵ میلیون هم خرج بچه رو میکشیم هر خرج خونه هم کلی قسط اجاره خونه چطوری بکشم خواهر من دو ماهه ب ...

عزیزم.کمی صدقه بده.خیلی خیلی تاثیر داره.دعای پدر و مادر هم تاثیر داره.هر وقت رو برگه حساب کتاب میکنی بالا بنویس هوالرازق.بیخودی مهمانی نده.ان شاالله از جایی که فکرشو نمیکردید خدا روزی فراوان براتون بفرسته🌹❤️

خاطر پدر و مادرت رو داشته باش.برات مهم باشن.حالا از دستت بر بیاد چه اشکالی داره.

توجه زیاد باعث خراب شدن زندگیشون میشه 

اگر مادر شوهر ناله کنه بازم همین حرفو میزنین؟

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
توجه زیاد باعث خراب شدن زندگیشون میشه اگر مادر شوهر ناله کنه بازم همین حرفو میزنین؟

البته که هر چیزی اندازه ای داره.خودم سال به سال شهرستان پیش خانواده ام میرفتم.ولی در کل مادرم از دستم راضی بود و همیشه دعام میکرد.قبلش تا روز آخری که مادر شوهرم قید حیات بود باهاش تو یه خونه زندگی کردم.در کل حد رو نگه داریم عالیه.موافق حرفت هستم.