2777
2789

چند ماه پیش یه خیاط پیدا کردیم خیلی زبون میریخت گفت پارچه هاتونو بیارید چند روزه تحویلتون میدم ، ما هم بردیم دادیم بهش همونجا گفت بیعانه بزن برام پول لازمم گفتم باشه شماره کارت بده ، وقتی فرستاد دیدم زده ….میلیون 😐 گفتم چرا اینقدر ؟ مگه هزینه ی کامل لباسای ما چقدره 

حساب کرد دیدم هزینه ی کامل دوخت لباسای من و دوستمو حساب کرده حالا بگذریم که پولو براش زدیم و بعدش برا تحویل لباسا چقدر بهونه آورد و عید مارو بی لباس گذاشت آخرم که آوردیم همه ی لباسا رو نداد اونایی هم که داد کامل نبودن مثلا دکمه نزده بود و …😖

⭕️❌از اینجا مهمه ❌⭕️از اونجایی که هنوزم لباس پیشش داشتم باهاش صحبت کردم کلی قسم خورد که این چند وقت مشکل داشتم برا همین اینجوری شد توروخدا پارچه هاتونو بیارید من تا آخر هفته میدوزم دیگه همه رو با هم بهتون میدم ما هم ساده گفتیم حالا شاید این دفعه یه ۱۰ روز دیرتر بشه ولی میدوزه دیگه 

(پارچه ها و بیعانه رو که گرفت گفت راستی ما داریم جابجا میشیم از اینجا میریم آدرسو بهتون میدم ) این دفعه هم به بهونه ی بیعانه تقریبا کل مبلغ دوخت رو ازم گرفت ولی دیگه خبری از لباسا نشد هربار بهونه میاورد تا یه روز زنگ زد لباسای دوستت آمادس لباس قبلی تو هم باهاش میفرستم اون جدیدا چند روز دیگه آمادس

بگو میخوام براش بفرستم منم بهش خبر دادم گفتم باهاش هماهنگ کن لباسارو بگیر ، غروب شد ولی خبری نشد زنگ زدم چرا نفرستادی گفت یکاری برام پیش اومده هرچی اصرار کردم که خودمون شب میام آدرس بده قبول نکرد گفت این چند وقت درگیر وام گرفتن هستم اصلا خونه نیستم😂 زنگ زدم به دوستم یهو گفت عصر دو و خورده ای پول هم براش زدم گفته لباسات آمادس میخوام بفرستم 🤯 وای گفتم چرا پول زدی منکه همون موقع ‌واسش زدم  هنوز لباسای منم ندوخته هم پول گرفته هم پارچه ها پیششه تازه هزینه ی لباسای تو اینقدر نمیشه که ، گفت آره پولو زدم گفتم هر لباسو چقدر حساب کردی گفته اینو اینو این میشه اینقدر 

اینم گفته لباس سورمه ای که برا من نیست خیاط گفته من فکر کردم برا توئه  

لباس سورمه ای برا من بود که بهش زنگ زدم گفتم اونکه برا منه اونم گفت اِ برا توئه پس خوب که ندوختمش😑

روز بعدش زنگ زد که فلانی گوشیشو جواب نمیده منم گفتم لابد می‌خواد لباسارو بفرسته زنگ زدم به دوستم که یه زنگ به خیاط بزن یکم بعدش دوستم خبر داد که خانوم گفته ۵۰ میلیون پول بهم قرض بدین تا آخر ماه برمیگردونم اینجا دیگه مطمئن شدم آدم درستی نیست ، آخه زن من ۵۰ میلیون از کجا بیارم اصلا داشته باشمم چرا باید به یه آدمی که نمیشناسم بدم🙄 پولو که ندادیم لباسارو هم نداد 

دیگه خلاصش کنم بعد کلی وقت آخرکار دوستم با تهدید که میرم مغازه ی همکارات قضیه رو میگم بزور  لباساشو ازش گرفت موند لباسای من و هزینه ای که دادم 

الکی میگه دوختم هی پنجشنبه میفرستم دوشنبه میفرستم 

دیگه خسته شدم از دیروز هرچی میگم آدرس بده میخوام بیام وسایلم رو ببرم نمیده ، حالا من پارچه هارو بر فرض گرفتم پولمو چطور بگیرم 

شما بگید چیکار کنم؟

گرچه در چشم خلایق خسته و کم طاقتیم…                            خلوتی داریم و حال خوش                                                    که با آن راحتیم ..🫧🤌🏻

شما بودین چیکار میکردین

گرچه در چشم خلایق خسته و کم طاقتیم…                            خلوتی داریم و حال خوش                                                    که با آن راحتیم ..🫧🤌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با لگد از پشت بزنش محکم

اگه گیرش بیارم 

عکس آخرین چت مون رو بزارم؟

منم یه بار پارچه بردم پیش یه خیاط اشغال بخدا سه ماه منو اسیر کرد،اخررسر شوهرم رفت درب مغازش گفت پارچه خانومم رو بده گفته بود فقط شنل مونده فردا بیاد حاضر میکنم اندازه شنل نگرفتم شوهرم گفته بود نمی‌خواد نمی‌دونم چی گفته بودن و شنیده بودن شوهرم اومد خونه دیدم خیاط هم باهاش اومد خونه شنل رو اندازه زد فرداش لباس رو تحویل داد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

این زن پول بده نیس مگه از خیرش بگذری

نمیخوام حتی هزار تومن از پولی که با زحمت در آوردم رو بهش بدم ولی آره میدونم پول بده نیست

بگو میرم شکایت می کنم

یعنی الان بگم میترسه ؟

بنظرم بازم بهونه میاره

چه رو اعصاب

امروز دیگه خسته شدم هرچی بتونم بهش میگم

وای عجب آدمی با زبون ریختن مثل خودش آدرسشو بگیربرو بگو بست میشینم تا بدوزی

چند ماهه آدرس نمیده

ولی آدرس یه مغازه ای که این براشون لباس میدوخت رو بلدم بنظرتون برم اونجا قضیه رو بگم

قبلا میگفت مغازه خودمونه وقتی دوستم تهدیدش کرد میگفت من ارتباطی باهاشون ندارم