چند ماه پیش یه خیاط پیدا کردیم خیلی زبون میریخت گفت پارچه هاتونو بیارید چند روزه تحویلتون میدم ، ما هم بردیم دادیم بهش همونجا گفت بیعانه بزن برام پول لازمم گفتم باشه شماره کارت بده ، وقتی فرستاد دیدم زده ….میلیون 😐 گفتم چرا اینقدر ؟ مگه هزینه ی کامل لباسای ما چقدره
حساب کرد دیدم هزینه ی کامل دوخت لباسای من و دوستمو حساب کرده حالا بگذریم که پولو براش زدیم و بعدش برا تحویل لباسا چقدر بهونه آورد و عید مارو بی لباس گذاشت آخرم که آوردیم همه ی لباسا رو نداد اونایی هم که داد کامل نبودن مثلا دکمه نزده بود و …😖
⭕️❌از اینجا مهمه ❌⭕️از اونجایی که هنوزم لباس پیشش داشتم باهاش صحبت کردم کلی قسم خورد که این چند وقت مشکل داشتم برا همین اینجوری شد توروخدا پارچه هاتونو بیارید من تا آخر هفته میدوزم دیگه همه رو با هم بهتون میدم ما هم ساده گفتیم حالا شاید این دفعه یه ۱۰ روز دیرتر بشه ولی میدوزه دیگه
(پارچه ها و بیعانه رو که گرفت گفت راستی ما داریم جابجا میشیم از اینجا میریم آدرسو بهتون میدم ) این دفعه هم به بهونه ی بیعانه تقریبا کل مبلغ دوخت رو ازم گرفت ولی دیگه خبری از لباسا نشد هربار بهونه میاورد تا یه روز زنگ زد لباسای دوستت آمادس لباس قبلی تو هم باهاش میفرستم اون جدیدا چند روز دیگه آمادس
بگو میخوام براش بفرستم منم بهش خبر دادم گفتم باهاش هماهنگ کن لباسارو بگیر ، غروب شد ولی خبری نشد زنگ زدم چرا نفرستادی گفت یکاری برام پیش اومده هرچی اصرار کردم که خودمون شب میام آدرس بده قبول نکرد گفت این چند وقت درگیر وام گرفتن هستم اصلا خونه نیستم😂 زنگ زدم به دوستم یهو گفت عصر دو و خورده ای پول هم براش زدم گفته لباسات آمادس میخوام بفرستم 🤯 وای گفتم چرا پول زدی منکه همون موقع واسش زدم هنوز لباسای منم ندوخته هم پول گرفته هم پارچه ها پیششه تازه هزینه ی لباسای تو اینقدر نمیشه که ، گفت آره پولو زدم گفتم هر لباسو چقدر حساب کردی گفته اینو اینو این میشه اینقدر
اینم گفته لباس سورمه ای که برا من نیست خیاط گفته من فکر کردم برا توئه
لباس سورمه ای برا من بود که بهش زنگ زدم گفتم اونکه برا منه اونم گفت اِ برا توئه پس خوب که ندوختمش😑
روز بعدش زنگ زد که فلانی گوشیشو جواب نمیده منم گفتم لابد میخواد لباسارو بفرسته زنگ زدم به دوستم که یه زنگ به خیاط بزن یکم بعدش دوستم خبر داد که خانوم گفته ۵۰ میلیون پول بهم قرض بدین تا آخر ماه برمیگردونم اینجا دیگه مطمئن شدم آدم درستی نیست ، آخه زن من ۵۰ میلیون از کجا بیارم اصلا داشته باشمم چرا باید به یه آدمی که نمیشناسم بدم🙄 پولو که ندادیم لباسارو هم نداد
دیگه خلاصش کنم بعد کلی وقت آخرکار دوستم با تهدید که میرم مغازه ی همکارات قضیه رو میگم بزور لباساشو ازش گرفت موند لباسای من و هزینه ای که دادم
الکی میگه دوختم هی پنجشنبه میفرستم دوشنبه میفرستم
دیگه خسته شدم از دیروز هرچی میگم آدرس بده میخوام بیام وسایلم رو ببرم نمیده ، حالا من پارچه هارو بر فرض گرفتم پولمو چطور بگیرم
شما بگید چیکار کنم؟