2777
2789
عنوان

چشم زخم

162 بازدید | 14 پست

تو نزدیکانتون کسی هست که چشمش شور باشه چه جوری باهاش رفت و آمد میکنید ؟

براتون خیلی هم عزیز باشه 

من بعضی وقتا میگم رفت و آمد نکنم ولی نمیشه که هم دوسش دارم هم دلم میسوزه  

راهی هست که چشمش تاثیری نداشته باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار قل و آیت الکرسی بخونید و صدقه بدید

برای  خودتون و زندگی تون و اطرافیان تون 

و خودتونو بسپرید دسته خدا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شاید طرف بیچاره اصن چشش شور نیس تو انقد انرژی میفرستی هر وقت پیش اونی ی اتفاقی میوفته

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
ممنون همه رو انجام میدم 

ماهم از این جور اقوام داریم باور میکنی بهم گفت چقدر پوستت صافه جوش نداره یعنی بخداهم رفت تا اخر شب سه تا جوش بد ریخت اومد رو پوستم😢😢😢😢

ولی راستش ما ونیکاد میخونیم ولی از شوریش رفع نمیسه😔😔😔😔

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
شاید طرف بیچاره اصن چشش شور نیس تو انقد انرژی میفرستی هر وقت پیش اونی ی اتفاقی میوفته

ن مطمئنم بی تفاوت بودم ولی کاملا مشخصه ، اون بنده خدام دست خودش نیست ولی زندگی من داره خراب میشه  

ماهم از این جور اقوام داریم باور میکنی بهم گفت چقدر پوستت صافه جوش نداره یعنی بخداهم رفت تا اخر شب س ...

خیلی بده مال من که یکی از عزیزترین نزدیکانمه واقعا نمیدونم چیکار کنم بهش بگم ناراحت میشه 

ن مطمئنم بی تفاوت بودم ولی کاملا مشخصه ، اون بنده خدام دست خودش نیست ولی زندگی من داره خراب میشه &nb ...

میگن با نماز خوندن و ذکر گفتن میشه از چش شور و طلسم دور شد.

ولی بازم سعی کن کلا بی اعتنا باشی بهش.

بی اعتنایی یکی از قانونای دنیاس.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
مرسی از راهنماییت برام دعا کن حلش کنم 

چشم حتما.ان شاالله که درست میشه عزیزم

خیلی بده مال من که یکی از عزیزترین نزدیکانمه واقعا نمیدونم چیکار کنم بهش بگم ناراحت میشه 

نه بهش هیچ وقت نگو اخه ناراحت میشه

یکی دیگه اقواممون که خیلی چشش شوره  به بابام گفت چقدر قیمت لاستیکاماشینتو خوب خریدی باور میکنی از خونشون راه افتادیم بیاییمتو راه تصادف زنجیره ای کردیم ۸ تا ماشین باهم

بعضیا میگن خرافاته ولی واقعا راسته راستش ما مامانبزرگم واسمون تخم مرغ میشکنه زود خوب میشیم

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......