2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا یه کمکی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست
نه دیگه دانشگاه خوب بیاری بیکار نمیمونی🫠

اینا بهونست پسر خالم رفت دنبالوعلاقش و مهندسی مکانیک شریف خوند،  فول فاند خواستن بکنن هزینه ازاد سازی مدرک نداشت و بجاش یکی دیگرو بردن 

و اونم الان بیکاره رزومشم قویه ولی کارنیست کی گفته باید رفت دنبال علاقه😔

اینا بهونست پسر خالم رفت دنبالوعلاقش و مهندسی مکانیک شریف خوند، فول فاند خواستن بکنن هزینه ازاد ساز ...

باورم نمیشه، پس رشته ریاضی برای چیه

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقم خب باید پول بسازه اگ پول نسازه ب چیزی علاقه ندارن پس علاقم پوله پیشنهاد شما چیه

عزیزم من مونپم پشت کنکور بعد فهمیدم ارزشش و نداشته مهندسی کامپیوتر خیلی رشته خوبیه اتفاقا

عزیزم من مونپم پشت کنکور بعد فهمیدم ارزشش و نداشته مهندسی کامپیوتر خیلی رشته خوبیه اتفاقا

چرا ارزش نداشته؟ درست خوببوده و ارزش نداشته؟ هدفی داشتی که پشت موندی؟به کم راضی هستی؟ چرا مهتدسی کامپیوتر خوبه چقده مگه درامدش تقریبا؟سختیش هم ک زیاده همش باید خودت یادبگیری و...  

من ترازم امسال۹٠٠٠ شد اما بخاطر وسواسی کع دارم،  تریکوتیلومانیا دارم حدودا یکماهه ترک کردم و الان شرایط رفتن به دانشگاه رو ندارم بخاطر ظاهری و اینکه اعتماد به نفسم رو کم کرده 

به علاوه میتونم یک سال روخودم کارکنم و ترازم رو تا۱۱٠٠٠ببرم وورزش کنم و تقویتی بزنم تاحالت نرمال یه ادم بشم

و سال بعد میتونم بهترین رشته رو انتخاب کنم اما نمیدونم...  دندون پزشکی یا مهندسی کامپیوتر دانشگاه تاپ؟ دوتاش یه درصدی میخواد الببته مهندسی کامپیوترشریف درصدای بالاتری از دندون میخواد

باورم نمیشه، پس رشته ریاضی برای چیه

ایران یه کشور عقب افتادست وگرنه کسی مهاحرت نمیکرد واقعا برای جامعه متاسفم که دندون پزشکو میبینه اما مهندسی ک خونشو ساخته،  مهندسی ک وسایل دندون پزشکیو ساخته رو نمیبینه، گوشی یا برنامه یا همین اینترنت رو برنامه نویسا ایجاد کردن

ولی بهشون بها داده نمیشه دنیا بدون مهندسی ناقصه

به نظرت اونی که دندون پزشکه،  بدون تجهیزات و اگه وسایلی ساخته نمیشد چطوری میخواست از علمش استفاده کنه؟ اما اونی که مهندس هوش مصنوعیه میتونه یه ربات مشابه دندون پزشک با دادن کد بهش رو خلق کنه

مهندسی هوش مصنوعی تو امریکا خداست و درامد فوق العادع بالایی داره و حتی بیشتر کارای پزشکیشونو هوش مصنوعی انجام میده

اما ایران... 😮‍💨باید باعلاقه خدافظی کرد چون مردم مریض پزشک پرستن

ایران یه کشور عقب افتادست وگرنه کسی مهاحرت نمیکرد واقعا برای جامعه متاسفم که دندون پزشکو میبینه اما ...

آره واقعا قبول دارم متاسفانه اصلا بها نمیدن

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

نظر نهایی شما برای انتخاب من چیه؟

چرا روی فرهنگیان فکر نمیکنی؟

با توجه به اینکه به پزشکی علاقه نداری میگم

چون اونایی که علاقه داشتن هم موندن توش چه برسه علاقه نباشه

چرا روی فرهنگیان فکر نمیکنی؟با توجه به اینکه به پزشکی علاقه نداری میگمچون اونایی که علاقه داشتن هم م ...

اخه کمه ولی ارع بعنوان یه شغل پارع وقت خوبه فککنم

چرا ارزش نداشته؟ درست خوببوده و ارزش نداشته؟ هدفی داشتی که پشت موندی؟به کم راضی هستی؟ چرا مهتدسی کام ...

من شیش سال تیز هوشان درس خوندم سال اول پزشکی مشهد قبول شدم موندم پشت برم دندون از همون تیر مجددا استارت زدم تا بهمن یه روز رفتم دانشکده دندون شهرمون و خیلی با اساتید و دانشجو ها صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم من برای این رشته ها ساخته نشدم و تصمیم گرفتم از همون روز برای کنکور ریاضی بخونم 

نتیجه یکسال پشت موندنم شد یکسال افسردگی ریزش مو دو سال عقب افتادن از دست دادن حمایت خانوادم ووو

خیلی چیزهایه دیگه 

گاهی فکر میکنم اشتباه کردم اما باور کن علاقه مهم تر از همه چیزه اما تو دنیای امروز باید درامد خوبی داشته باشی تا بتونی زندگی کنی پس با چشم باز انتخاب کن و همه چیز رو در نظر بگیر 

چرا ارزش نداشته؟ درست خوببوده و ارزش نداشته؟ هدفی داشتی که پشت موندی؟به کم راضی هستی؟ چرا مهتدسی کام ...

و اینکه وضعیت اینطوری که فکر میکنی نیست

دندون پزشکی که تازه فارغ التحصیل میشه اگر حمایت مالی نداشته باشه باید بره کلینیک کار کنه با رنجه حقوقی بیست و پنج تا پنجاه تومن که مالیات هم ازش کسر میشه یکم تحقیق کن و فقط به گفته های بقیه بسنده نکن