2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا یه کمکی کنید

141 بازدید | 25 پست

من خیلی کامپیوترو دوست دارم و از کارای پزشکی خوشم نمیاد و درسمم عالیه و اونایی ک میگن کامپیوتر شریف معادل به دندون پزشکی دغوز اباده اصلا تایید نمیکنم دوستم با رتبه ۵۶کامپیوتر شریف نیاورد رفت تهران درصداش هم خیلی بالا معدلشم۱۹بود

و اینکه مهاجرت و اینا نمیخوام بکنم چون حتی فول فاند هم کنن هزینه ازادسازی مدرک واس مهاجرت بالای۴٠٠میلع

و الان میخوام انتخاب رشته کنم ترازم۹٠٠٠ و معدلم۱۸هست

اما خب میگن بااین حجم درس خوندن پشت کنکور بمون واس تجربی چون درامدش بهتره اخه چیکارکنم؟ بعد یسریا تو فامیلامون رفتن دندون پزشکی ک وضع مالیشون عالیه، مثلا راحت میتونه هزینه مطب رو بده ۵میلیاردع ولی من انقد سرمایه واس زدن مطب ندارم کلینیک هم ک میگن۲٠-۲۵بیشتر نمیدن به گفته خودش

یه پیشنهادی بدید🥲🥺

مهندسی کامپیوتر یه دانشگاه تاپ

یا دندون پزشکی

یا فرهنگیان

چون درامد خیلی برام مهمه و خونوادم نمیتونن تا اخر عمر خرجمو بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشت کنکور نمونم؟ مثلا یکی ترازش شده۲٠٠٠ پشت کنکور نمونه؟ مگه چیمیشه پشت بمونی ک سال بعد عالی تر ...

معدلت تراز چند داده؟ آخه سوابق رو دادن برای شما

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

معدلت تراز چند داده؟ آخه سوابق رو دادن برای شما

تراز معدلو ک ندیدم معدلم۱۸شد تراز کنکور اردیبهشت۹٠٠٠ فرهنگیان هم دادم همون شد 

الان ب هرکی میگم میخوام برم مهندسی کامپیوتر میگه بیکار میمونی، ارتروز گردن میگیری، کور میشی،  درامدش کمه و...  برو پزشکی😐😮‍💨

تراز معدلو ک ندیدم معدلم۱۸شد تراز کنکور اردیبهشت۹٠٠٠ فرهنگیان هم دادم همون شد الان ب هرکی میگم میخوا ...

مگه ندادن برای شماها ک فرهنگیان دادید؟ یکی میگفت با معدل ۱۸ تراز ۷هزار دادن بهش. همه نمره هاشم مال امساله. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

تراز معدلو ک ندیدم معدلم۱۸شد تراز کنکور اردیبهشت۹٠٠٠ فرهنگیان هم دادم همون شد الان ب هرکی میگم میخوا ...

اره کور میشی درست گفته. و حسابداری هم همینه شنیدم. درسته. فامیل ها مون مهندسی کامپیوتر و. حسابداری خوندن

کدوم شهر میاری؟

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

مگه ندادن برای شماها ک فرهنگیان دادید؟ یکی میگفت با معدل ۱۸ تراز ۷هزار دادن بهش. همه نمره هاشم مال ا ...

نه تراز معدل ندادن 

تراز کنکور اومده تراز معدل فعلا نه ولی با تخمین تراز حساب کن تراز معدلتو 

نه تراز معدل ندادن تراز کنکور اومده تراز معدل فعلا نه ولی با تخمین تراز حساب کن تراز معدلتو

اهاااا. تشکر. 

کدوم شهر میاری؟

تهران میارم صددرصد داداشم پارسال کنکور داد۹۵٠٠شد اما مهندسی کامپیوتر شریف نیاورد،  رفت مهندسی شیمی شریف و خونواده سرکوفت میزنن ک بیکار میمونی تصمیم داره دوباره کنکور بده

تهران میارم صددرصد داداشم پارسال کنکور داد۹۵٠٠شد اما مهندسی کامپیوتر شریف نیاورد، رفت مهندسی شیمی ش ...

جدی؟این که خیلی عالیه

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

چه عالی ای خب دانشگاه خوب بیارم و بیکار بمونم فایدش چیه؟

نه دیگه دانشگاه خوب بیاری بیکار نمیمونی🫠