2777
2789

منی که موز نمیخوردم پاشدم همون اولش یه موز و تو ۳۰ ثانیه خوردم بعدشم کلی چیز میز که اندازه دوروز قبلا میخوردم 

الانم دارم میترکم

نمیدونم چرا این کارو کردم با اینکه دیشبم شام خورده بودم😐

I'm just girl 🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینه که صبحونه نخوردی،،،  میگن صبحونه مهمترین وعده هست

شام جه ربطی به الان داره؟

احتمالا ناهار هم نخوردی

الان باید ناهار میخوردی میوه و اینا هم با عصرونه یا میان وعده و صبحونه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

من هروز فست بودم. امروز صب باقی مونده سوخاری دیشبو خوردم 😑ب حدی حالم بده هم رژیممو شکستم همم زیاد خوردم دلم میخاد بمیرم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
حالم خیلی بده این چند روز دقیقا مثل دوران پی ام اسم ولی نه هنوز مونده به پریودیم ۱۷ ام میشم

عجیبه 

احتمالا یه نوسان هورمونی موقتیه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.