2777
2789
بعد کافه کجا پیشنهاد بدم؟ چون اصرار داره قرارمون دو ساعت باشه. البته قبول نکردم گفتم نهایتا ۱ ساعت. ...

کافه برای قرار اول خوبه،برای فراربعدی،خوبه پیشنهادت ،رستوران،یا یه جایی که مثلا۲چرخه شواری،شهربازی هم خوبه ها

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

کافه برای قرار اول خوبه،برای فراربعدی،خوبه پیشنهادت ،رستوران،یا یه جایی که مثلا۲چرخه شواری،شهربازی ه ...

هدیه اورده بود با ناز قبول کنم؟ میدونم میاره. حالا گلدون رو قبول نکردم. اما میاره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه اورده بود با ناز قبول کنم؟ میدونم میاره. حالا گلدون رو قبول نکردم. اما میاره.

اورده بود،لبخند بزن،خوشحال باش،باارامش بازش کن،نگاهش کن،ازش،تشکر کن بابت زحمتش

سوال داشتی بپرس،انلاین شدنی جواب میدم

قبلا متوجه شده بود زود گرمازده میشم. الان اصرار داره بیاد از محل کارم، بریم. اما قبول نکردم. میخوام باوقار باشم. دست نیافتنی باشم. ی مقدار سخت باشم که اگه بخواد سو استفاده کنه ادامه نده. 

قبلا متوجه شده بود زود گرمازده میشم. الان اصرار داره بیاد از محل کارم، بریم. اما قبول نکردم. میخوام ...

من ترجیح میدم اون روزکه قرار دارین باهم،مرخصس بگیر

قبلا متوجه شده بود زود گرمازده میشم. الان اصرار داره بیاد از محل کارم، بریم. اما قبول نکردم. میخوام ...

ازسرکاربخوای بری همدیگه رو ببینی،انرژیت کم شده وچهره ت خسته ست

جسمت هم خسته میشه دیکه