parvaneh_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 367 عنوان دانشجو ها بیان 86 بازدید | 14 پست خودِ نمره ۹.۵۰ رو سایت گلستان گرد میکنه به ۱۰؟ یا نهلطفا پاسخ بدین 1404/05/30 | 15:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 نهنمره ۸۶ صدم داشتم گرد نشد 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
parvaneh_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 367 گلستان نیستماموزشیارمولی گرد نمیکنن:) واسه مارو اخه تو گوگل که نوشته میکنن، خیلی از دانشجو ها گفتن که میشه
parvaneh_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 367 نهنمره ۸۶ صدم داشتم گرد نشد جدی؟ چرا اخه، نوشته از ۹.۵۰ تا ۹.۹۹ گرد میشه، کدوم دانشگاه بودی؟ پیام نور؟
marya_minaii عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 3324 اخه تو گوگل که نوشته میکنن، خیلی از دانشجو ها گفتن که میشه جالبه ولی مال ما تا رقم اخرشم گرد نمیکنن😳
parvaneh_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 367 برای من نمره بعضی درس ها گرد شده بعضی ها هم نه عمومی ها گرد میشن معمولا؟
parvaneh_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 367 جالبه ولی مال ما تا رقم اخرشم گرد نمیکنن😳 کدوم دانشگاهی شما؟ اره میگن این نمرات گرد میشه همیشه
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 جدی؟ چرا اخه، نوشته از ۹.۵۰ تا ۹.۹۹ گرد میشه، کدوم دانشگاه بودی؟ پیام نور؟ نه فرهنگیان۱۸/۸۶ نشد ۱۹😐 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
parvaneh_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 367 نه فرهنگیان۱۸/۸۶ نشد ۱۹😐 خب دیگه فرهنگیان از اسمش معموله که نمیشه سخت میگیرن😂😐من پیام نور هستم
marya_minaii عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 3324 کدوم دانشگاهی شما؟ اره میگن این نمرات گرد میشه همیشه ازادشاید من تاحالا دقت نکردم این دفعه برم میببنم اینجوری میشه یا نه
parvaneh_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 367 ازادشاید من تاحالا دقت نکردم این دفعه برم میببنم اینجوری میشه یا نه اها نمیدونم والا برا پیام نور که گفتن شده تاحالا