2777
2789
عنوان

اونایی که یخچال ساید دوو دارن ....

1508 بازدید | 26 پست

زنگ زدیم نمایندگی بیان نصبش کنه مثلا میگه شیر آب واسش تعبیه کردین ؟ میگیم شیر آب واسه یخچال ؟!!! میگه آره پس از کجا آب سرد بره تو آب ریزش ؟! یعنی چی ؟؟؟؟ راهنمایی لطفا 😓😓😓😓😓

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از خودشون میپرسیدی

پرسیدیم دیگه . همونو گفتن 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

سلام عزيزم

من دارم

يخچال خودش تصفيه كننده آب داره ، توسط ي شلنگ نازك وصل ميشه به شبر آب آشپزخونه و هميشه آب خنك تصفيه شده ميتوني بخوري

دلم گرم خداوندي است كه با دستان من گندم براي ياكريم خانه مي ريزد...

راس میگه.مث ماشین لباسشویی و ظرفشویی.باید براش لوله آب بکشید ک شلنگ آب یخچال بهش وصل شه اگه نباسه ک ن یخ میسازه ن آب میده بیرون

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
خوب یخچال اب سرد کن داره باید یه شیر اب باشه شلنگ رو وصل کنن به یخچال

خوب مخزنه دیگه . با یه چیزی آب میریزیم توش . از کجا لوله بیاریم پشت یخچال دیگه ؟! 😐

خوب مخزنه دیگه . با یه چیزی آب میریزیم توش . از کجا لوله بیاریم پشت یخچال دیگه ؟! 😐

لوله کش بیارین

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
سلام عزيزم من دارم يخچال خودش تصفيه كننده آب داره ، توسط ي شلنگ نازك وصل ميشه به شبر آب آشپزخونه و ...

یعنی لوله هه به یه جایی از یخچال وصل میشه ؟!