2777
2789
عنوان

کسی قابلمه مارک mgs خریده

65 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

می‌خوام قابلمه mgsبگیرم 

نمی‌دونم نسبت به قیمت بالاش میارزه؟؟؟

و اینکه چه مارک دیگه ای هست که جنسش خوب باشه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

برا دخترم گرفتم عالیه ولی تنها ایرادش تهشه که چینداره تمیز نمیشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دخترم گرفتم عالیه ولی تنها ایرادش تهشه که چینداره تمیز نمیشه

بسلامتی 

درسته یه مدلش تهش دندانه طوره و تمیز شدنش سخته

اما چند وقته استفاده میکنن؟

بیرون قابلمه تغییر رنگ نداده؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
بسلامتی درسته یه مدلش تهش دندانه طوره و تمیز شدنش سختهاما چند وقته استفاده میکنن؟بیرون قابلمه تغییر ...

۵ساله استفاده میکنه 

والا فکر نکنم تغیرر رنگ داده باشه فقط کفش کثیف مونده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میپرسم دقیق جوابت رو میدم

مرسی 😘

تغییر رنگ نداشته فقط همون بین شیارها تمیز نمیشه