2777
2789

مثلا همش بخواد بگه پدرت اینقدر خرجت نکرد دنبال اینی که تو زندگی با من کمبود هات جبران کنی 

یا من بیشتر از خونه پدرت خرجت نمی کنم 

یا همش بخواد بگه چیزایی که تو خونه من داری رو تو خونه پدرت نداشتی 

همش اینطوری بخواد تحقیرت کنه 

یا یکبار می گفت اینا که تو خونه پدر  کمبود داشتند  تو خونه شوهر زیاده خواهن

اخه نونت نبود آبت نبود شوهر کردنت چی بود 😭😭😭

من همسرم زیاد ناراحتم کرده منم یا سکوت میکنم یا چند روز باهاش سرسنگین میشم به حدی که غذا هم جلوش نمیزارم بعد خودش کم گم میاد جلو 

ولی خداروشکر تا حالا اسم خانوادم نیورده که اگه بیاره شرف براش نمیزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهن همچین شوهری و باید سرویس کرد.بگو یه بار دیگه از این حرفا بشنوم به خانوادم  میگم پشتشون چیا میگی تو فامیل هم این اخلاقتو جار میزنم ابرو برات نمونه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

شوهرم اوایل همش تحقیرم می کرد همین حرفا که شما میزنید رو می گفت 

ولی حالا همش زنگ پدرم میزنه چوقولیمو می کنه دروغ و راستش قاطیه و من ۶م حوصله دفاع کردن ندارم اخه سردرد دارم بعد فوت مادرم شوک بهم وارد شد سختمه فقط بخدا سپردمش 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عجب بگو توهم پدرمی؟ اصلا کمبود دارم همون اول داشتم نکنه قبل ازدواج نمیدونستی چجوری بزرگ شدم

چه خوب جواب میدی دمت گرم 👌👌

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

شوهر من دقیقا اینجوری بود میگف مگه بابات به توهم خرج دندان کرده یا میکف چرا کم شاباش دادن من کشیدم کنار دارم طلاق میگیرم ولی کاش اون موقع با پشت دست میزدم دهنش پرخون میشد به توهم میگم بزن تو دهنش حساب کار دستش میاد نترسیا فک کنی یهو طلاقت میده تا آخر عمر راحت میشی

4سال گفت چیزی نگفتم سکوت کردم ی بار چندساعت گفت وگفت با خودم عهد بستم دفعه بعد بگه مهریمو اجرا میزارم دفعه بعد که گفت مهریمو اجرا گذاشتم همه چیسو توقیف کردم آبروشون جلو همه بردم 

سکوت هم همیشه قشنگ نیست