2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری و راه حل عکس کمک

524 بازدید | 75 پست

ببینید تاپیک قبلم گفتم بزور دارن میدن منو 

مخالفم!

نمیرارن تا قبل رسمی شدن همو ببینیم!

این ازدواج ینی تموم شدن زندگیم

فقط شماره خواهر پسره رو دارم میخام این پیامو بهش بدم 

چیزی برا از دست دادن پسره ندارم 

یکی اینک میترسم خانمه بیاد حرف بزنه یا اینک از پیامم عکس بگیره ینی اگ بزارم رو مشاهده ی بار ناشناس!! ممکنه اینکارو کنه

محکم وایستا بگو نمیخوام

حیفه خودتو بدبخت نکن

اون وقت اونا زندگیت نابود شه براشون مهم نیست که

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیافم مهم نباشه فقط اخلاقا

همه اینارم داشته باشه وقتی به زور باشه بدرد نمیخوره که

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چرا بزور اخه؟!تو این زمونه اینچیزا مونده؟

اره هست زور کتک هم نه اتفاقا ولی انقدر از نظر روحی و روانی با حرف اون دخترو ازار میدن و تحت فشار قرار میدن که میشوننش پای سفره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند