2777
2789

من امسال نهم به دهم قبول شدم 

میخواستم بدونم جو مدرسه و کلاستون چطوریه ؟ 

برای متوسطه دوم هم کتاب های اضافه دارید ؟ 

بعد کسایی که مدرسه عادی می‌خوندن و الان میان تیزهوشان خیلی از بچه های تیزهوشان عقب میفتن اگه اینجوریه من الان تابستان چی بخونم که ازشون عقب نمونم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو چندان سالم و مناسب دوستی نیست، اگر نتونستی خیلی راحت ارتباط بگیری یا یکم عجیب بودن جا نخور

کتاب اضافه نداره متوسطه دو

نه منم ورودی جدید بودم عقب نبودم، فقط درس بخون و درسای تخصصی شب امتحان جمع نمیشن

جو درسخون و مثبتهمتوسطه دوم کتاب اضافه نداره ولی آزمون میگیرن از سمت سمپاد هر چند وقت یبار چون پایه‌ ...

آها که اینطور آخه دوستم هم می‌گفت معلم های اونجا اصلا کتاب درسی تدریس نمیکنن و کتاب های دیگه  درس میده و اونجا همه کلاس های خصوصی جدا میرن 

و معلم هم می‌گفت دخترش از نهم به دهم اونجا رفته بود خیلی بهش فشار اومده بود و جو دوستانه نداشته

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

اوکیه سطح شعور بچه ها بالا تر از مدارس عادیه به نظرم چون توی خانواده های درست حسابی بزرگ شدن اکثرا 

ولی درس براشون مهمه رفاقت ها به اندازهٔ مدرسهٔ عادی شادی نباشه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

جو چندان سالم و مناسب دوستی نیست، اگر نتونستی خیلی راحت ارتباط بگیری یا یکم عجیب بودن جا نخورکتاب اض ...

یعنی چطوریه فقط با بچه هایی که از اول سمپاد بودن دوست میشن یا کلا به هیچکس محل نمی‌دن ؟ 

اگه درست خوب باشه عقب نمی‌افتی و توی این سه سال سطح بالا درس خونده باشی اوکیه حتی توی بعضی موارد بچه های تکمیل ظرفیتی بالاتر از بچه های دیگه هستن

کتاب تکمیلی هم فقط برای متوسطهٔ اوله

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

اگه درست خوب باشه عقب نمی‌افتی و توی این سه سال سطح بالا درس خونده باشی اوکیه حتی توی بعضی موارد بچه ...

من توی این سه سال معدلم بالا بوده ولی فقط در سطح مدرسه عادی بیست بودم بالاتر نبودم 

آها که اینطور آخه دوستم هم می‌گفت معلم های اونجا اصلا کتاب درسی تدریس نمیکنن و کتاب های دیگه درس می ...

نه بابا کتاب درسی تدریس میکنن ولی با سطح بالاتر ، ممکنه کنکوری باهاتون کار کنن از همون اول

جزوه میدن بهتون اونارو باید بخونین امتحانم میگیرن ازشون

ولی خوبه دیگه چون از همون اول کنکوری میخونی 

من سه چهار سال پیش فارغ‌التحصیل شدم از تیزهوشان ، جوش برای من خیلی خوب بود ، دشمنی و کثافط کاری وجود نداشت

همه باهم تو یه سطح بودیم دوستانه صحبت میکردیم

یعنی چطوریه فقط با بچه هایی که از اول سمپاد بودن دوست میشن یا کلا به هیچکس محل نمی‌دن ؟

ما اکثر ورودی جدیدامون یا هم دوست شدن ورودی قبلیا هم که با هم دوست بودن، اول سال یکی دو تا درس نخون ورودی جدید و قدیم می‌کردن ولی دیگه اصلا هیچکس نمی‌پرسه جدیدی با قدیم 

ما اکثر ورودی جدیدامون یا هم دوست شدن ورودی قبلیا هم که با هم دوست بودن، اول سال یکی دو تا درس نخون ...

آها که اینطور آخه می‌دونی من خیلی اجتماعی هستم هم درس خونم هم به شدت اجتماعی بعد اگه توی جوی باشم که دوستی توش کمه یکم افسرده میشم مخصوصا الان که هیچ کدام از دوست هام قبول نشدن برای همین تنهام و محیط اونجا برام جدید

آها که اینطور آخه می‌دونی من خیلی اجتماعی هستم هم درس خونم هم به شدت اجتماعی بعد اگه توی جوی باشم که ...

منم تنها بودم اولاش یکم برای سخت بود ولی الان با اکثر کلاس حرف می‌زنم و با بچه های کلاسای دیگه هم دوست شدم، خیلی عجله نکن سعی کن بشناسیشون تا دوست مناسبت رو پیدا کنی

[QUOTE=392551279]منم تنها بودم اولاش یکم برای سخت بود ولی الان با اکثر کلاس حرف می‌زنم و با بچه های کلاسای دیگه هم دو ...[/QUOTE

مرسی ممنون از راهنماییت