78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8179 عنوان به یه جا برای کار پیام دادم 47 بازدید | 5 پست نفری یه صلوات میفرستین یا دعا میکنید جواب بدهواقعا از علافی خسته شدم🥲هرکی دعا کرد لایک کنه شب تو نماز شبم اسمشو میگم❤️ اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜 1404/05/30 | 13:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8179 فک کنید منم جای خواهرتون🥲🥲 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8179 کارش چیه مرتبط با رشتمهمیترسم شناسایی شم رشتمو نمیتونم بگم شرمنده اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8179 یه جا گفتی که رشتت شیمیه اصلا درکت نمیکنماگه میخواستم دوباره میگفتمرفتی همه ی تاپیکامو چک کردی؟؟؟ اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜