توی مجازی هم همون عقده این طرف مثلا خودشو درحد آدم نمیدونه از هر لحاظ پایین تره کلا توی توهماتشه خود درگیری داره میخواد ادمو یه حور مثل خودش دیونه کنه بخنده 😀😀😀اگه به تور این جور کاربرا خوردید رد شین فقط بیخیال شین چون وقتتون با ارزش تره تا درگیری با یه مشت نا متعادل
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بعد اون تاپیک که بحث شد و بهم تهمت زدی گفتی فلان کاربری گذاشتم رفتم بیرون الان برگشتم دیدم تاپیکو ...
بازیت گرفته قشنگم ؟؟ میتونم به عنوان یه دوست ازت بپرسم از چی اینقدر رنج بردی تو زندکیت جدی میگم شاید من بتونم هزینه تراپی رفتنتو تقبل کنم به شرط اینکه جدی و واقعی بگی مشکلت چیه چی آزارت داده توی زندکی که بیخود و بی جهت به ادما میخوای آزار برسونی من تمام کاربری هاتو دارم حالا نپرس از کجا ولی در کل بهت میگم زندگی خیلی بده قبول دارم اما ما ادما باید بهم کمک کنیم تا خوب شه اگه جایی احساس کردی کمکی از دستم بر میاد واقعا بگو چون میدونم آدم رنج دیده ای هستی و ت واقعیت سختی دیدی نگران نباش ادما بیشتریاشون این بحران های روحی رو دیدن مهم اینه باهاش چجوری کنار بیای اگر هم نه پس من بیشتر از این وقتمو صرف شما نمیکنم
من بعد اون تاپیک که بحث شد و بهم تهمت زدی گفتی فلان کاربری گذاشتم رفتم بیرون الان برگشتم دیدم تاپیکو ...
شهامت هم که نداری امین کامنت توی پست قبلیمو پاک مردی و جون نی نی یار بهت گفته بود بحث بسه با این یکی کاربریت میای تاپیکام در هر صورت اکر نیاز به هزینه تراپی داشتی بگو اینو حدی میگم نه فکر کنی از روس مسخره کردن و نحقیرت چون اذیت داری میشی حیفی
@niniyar شما اونروز گفتین بحث و ادامه ندین حالا ابن کاربر ول کن نیست با کاربری دیگش آمده تموم تاپیکای منو گشته و توی تاپیکای ی ماه پیش کامنت رفته الان کذاشته نیمخواست جمعش کنید