داشتم به این فکر میکردم که کنار درس یه شغلی بلد باشم که مستقل بشم... ولی خانوادم نمیزارن از خونه برم بیرون، یه سری نخ کاموا تو خونه داریم منم بلدم عروسک ببافم، پتو و دستکش و جورابو رو میزی و دستگیره و... بلدم ولی الان دورش نگذشته؟ ببافم میخرن؟
پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه. -پناه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
مامانم بچه بودم لیف میبافت میفروخت برای سرگرمی... منم نگاه کردم بافت های اولیه رو یاد کرفتم بعد عمم که مجرد بود کتاب بافتنی آورد خوندم قبلنا تلویزیون شبکه تهران یه برنامه بود آشپزی میکردن و بافتنی میکرد و خیاطی، ازونم یاد گرفتم اطلاعاتمو گذاشتم کنار همو یاد گرفتم
پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه. -پناه.