2777
2789
عنوان

الان کسی عروسک بافتنی میخره❓

255 بازدید | 28 پست

داشتم به این فکر میکردم که کنار درس یه شغلی بلد باشم که مستقل بشم... ولی خانوادم نمیزارن از خونه برم بیرون، یه سری نخ کاموا تو خونه داریم منم بلدم عروسک ببافم، پتو و دستکش و جورابو رو میزی و دستگیره و... بلدم ولی الان دورش نگذشته؟ ببافم میخرن؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه میخرن،ببر خرازی یا جاکلیدی بباف ببر لوازم ارایشی خیلی فروش داره ها

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ادمین بشو

در مورد امضات،واقعا میگیری؟

رایگانه یا نه؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بستگی داره قشنگ باشه طرفدارای خاص خودش داره 

مثلا الان جاکلیدی های عروسک بافتنی خیلی میخرن یا لیف اسکاجای فانتزی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

در مورد امضات،واقعا میگیری؟رایگانه یا نه؟؟

چی میخای بدونی؟درخواست بده

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

چی میخای بدونی؟درخواست بده

درخواست دادم عزیز

چجوری یاد گرفتی ؟من علاقه دارم ولی فعلا وقت ندارم

مامانم بچه بودم لیف میبافت میفروخت برای سرگرمی... منم نگاه کردم بافت های اولیه رو یاد کرفتم بعد عمم که مجرد بود کتاب بافتنی آورد خوندم قبلنا تلویزیون شبکه تهران یه برنامه بود آشپزی میکردن و بافتنی میکرد و خیاطی، ازونم یاد گرفتم اطلاعاتمو گذاشتم کنار همو یاد گرفتم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بستگی داره قشنگ باشه طرفدارای خاص خودش داره مثلا الان جاکلیدی های عروسک بافتنی خیلی میخرن یا لیف اسک ...

من شخصیتای کارتونی بلدم مثلا باب اسفنجی، پاتریک، آنه شرلی، روباه شازده کوچولو، بی مکث، تک شاخ، هلو کیتی... ولی میگم نکنه بمونه دستم