بچه ها راهنماییم کنید چکار کنم برم خونه ای که همسایه جاریم بشم یا نه اینم بگم که رابطه خوبی با هم نداریم یعنی سعی میکنیم عادی و بی توجه باشیم نسبت به هم همیشه ولی از این میترسم که شوهرم وقتی بریم نزدیک اونا سر موضوعات خاله زنکی بهم گیر بده که چرا رفت و آمد نمیکنی و فلان و ....
از طرفی هم خونه خیلی جاش خوبه بالاشهره و نزدیک دانشگاه و موقعیت مکانیش اوکیه. الان موندم برم یا نه
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
میتونی واسم استخاره بگیری؟به استخاره های گوشی باور ندارم ولی قرآن رو قبول دارم
نه عزیزم کنایه نبود چون گفتی جای خونه خوبه شرایطش عالی از ی طرف من خودم ترجیحم همیشه به دوری دوستیه
وای آره بخدا الان خونمون خیلی از هم فاصله داره شاید سالی نهایت ۴ بار همو ببینیم همونم منو با کاراش عذاب میده یعنی از این مدلیاست که واسه اینکه حرص منو درآره به من محل نمیده با شوهرم گرم میگیره از طرفی هم خونه خیلی جاش عالیه کنار دانشگاه بالاشهر مرکز خرید بغل دستت ولی همسایه دیوار به دیوار همچین جاری . موندم چکار کنم 🥲
برو ولی از همون اول دوری و دوستی رو در پیش بگیراگه صمیمی بشی باخت دادیمن ۵ سال طبقه بالا خونه مادرشو ...
شوهرمم میگه رفت و آمد نکن ولی من رفت و آمد نکنم شوهرم میره میشناسمش چطوریه یعنی چشمش بهشون بخوره کامل منو فروخته🤣☹️
خب ی جای دیگه نمیشه پیدا کنی که هم نزدیک دانشگاه باشه هم دور از جاری
نه متاسفانه خونه واسه جاییه که همسرم کار میکنه