2777
2789
عنوان

الان کسی عروسک بافتنی میخره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم بچه بودم لیف میبافت میفروخت برای سرگرمی... منم نگاه کردم بافت های اولیه رو یاد کرفتم بعد عمم ...

گوشواره های بافتنیِ فانتزی هم خوبه ، یه سرچ کن مدلهاشو ببین 

اون لیف های عروسکی و اسکاچ هم خیلی خوبه

حالا که بافتنی رو خوب بلدی ، باید خلاقیت داشته باشی ، به روز رسانی کنی و طرح و ایده ی جدید بدی ، مثلا برای مهد کودک یا پیش دبستانی دخترانه سفارشِ روز دانش آموز بگیری و یه چیزی که به دردشون بخوره درست کنی . 

نه نمیخرن مامانم حرفه ای میبافت خیلی زحمت میکشید براشون ولی خیلی خیلی قیمت پایین میخواستن انقدر خوب ...

فرشم بلدم ببافم ولی دار قالیم کوچیکه و نقشه های پیشرفته چشمم نمیکشه ببیافم در حد فرش خونه میتونم یا پادری

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

گوشواره های بافتنیِ فانتزی هم خوبه ، یه سرچ کن مدلهاشو ببین اون لیف های عروسکی و اسکاچ هم خیلی خوبهح ...

دو تا مدرسه هست با دوتا مهد کودک برای پسرا ماشین میبافم برای دخترا عروسک.... وای پولدار میشم😂

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

فرشم بلدم ببافم ولی دار قالیم کوچیکه و نقشه های پیشرفته چشمم نمیکشه ببیافم در حد فرش خونه میتونم یا ...

سفارش بگیری بیانه بگیری قبلش بهتره 

ولی اگه پولشو خیلی احتیاج نداری برو دنبال کار دیگه چون چشمات از بین میره 

سفارش بگیری بیانه بگیری قبلش بهتره ولی اگه پولشو خیلی احتیاج نداری برو دنبال کار دیگه چون چشمات از ب ...

رفتم سرچ کردم یه لیفای قشنگی هست برای بچه ها دونه ای پنجاه تو من میبافم شروع میکنم بعد راه افتادم قیمتو میبرم بالا، روزی یه ساعتم وقت بزارم خوبع

دو تا مدرسه هست با دوتا مهد کودک برای پسرا ماشین میبافم برای دخترا عروسک.... وای پولدار میشم😂

چرا که نه 

الان ذهنت باور نمی کنه و‌مقاومت می کنه ، ولی دست بکار بشو و به نتیجه اش افتخار کن 

من شخصیتای کارتونی بلدم مثلا باب اسفنجی، پاتریک، آنه شرلی، روباه شازده کوچولو، بی مکث، تک شاخ، هلو ک ...

شما فقط دختر طریف بباف که پاهاش دوستاش وسرش متحرک باشه تو یوتیوپ دیدم خیلی خوشگل بودن اگر ببری مغازه ها میخرن ازت روش زیاد کار کن

رفتم سرچ کردم یه لیفای قشنگی هست برای بچه ها دونه ای پنجاه تو من میبافم شروع میکنم بعد راه افتادم قی ...

همین لیفها رو می تونی دخترونه و پسرونه درست کنی 

به نظرم مهد کودک‌ها و مدارس استقبال کنن

هم کاربردی هست 

هم حالت عروسکی داره

هم ماندگاری داره و دو روزه خراب نمیشه 

هم به صرفه هست براشون 

چندتا نمونه دخترونه و پسرونه بباف ، ببر نشون بده و سودت رو‌بیار پایین چون تعداد بالا سفارش می گیری ، برات می صرفه . 

ولی ایده و اینکه می خواهی چکار کنی رو با کسی در میون نزار ، تا وقتیکه مدرسه ها جواب مثبت دادن و پیش پرداخت بهت دادن . چون ممکنه کسی ایده ی تو رو برداره و رقیب بشه . 

همین لیفها رو می تونی دخترونه و پسرونه درست کنی به نظرم مهد کودک‌ها و مدارس استقبال کننهم کاربردی هس ...

اصلا نمیگم به کسی یه پیرزنه تو کوچمون بلده رقیبم میشه

چی میخای بدونی؟درخواست بده

میشه منم درخواست بدم؟؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕