2777
2789
عنوان

یه دلیل بیارین این فرد خودکشی نکنه

868 بازدید | 65 پست

والدینش سمی ان، استرس،محدودیت ، بهش وارد میکنن. و حتی الان که تایپ میکنه با استرس تایپ میکنه.

فیبرومیالژیا داره.

از بچگیش هیچ کلاس تابستونه ای نرفته و بخاطر همین هیچ استعدادیم نداره.

علائم فیبرومیالژیاش بدتر میشه

روانپزشک گفته اگ پدرو مادرش جدا نشن و بییشترر پیش پدرش بمونه بهتر نمیشه

ولی پدرمادرش طلاق نمیگیرن و پدرش حتی نمیدونه این بیماریو داره و نزاشت درمانش کنه

خودکشی نکنه که چی؟؟؟ وقتی تا آخر عمرش همینه وقتی خانوادش همش خونن و حتی نمیتونه زنگ بزنه123 ....

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

همه تو زندگیشون مشکل دارن 

این دختر هم درس بخونه بره دانشگاه یا سر کار یا ازدواج کنه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این چیزا رو دارم

حتی بدترشو 

بازم هیچوقت سمت این بچه بازیا نمیرم

چون چیزیو درست نمیکنه خودم باید تلاش کنم اوضاع خودمو درست کنم

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

همه تو زندگیشون مشکل دارن این دختر هم درس بخونه بره دانشگاه یا سر کار یا ازدواج کنه

وقتی علائمش بدتر میشه درس چی😂تا اون موقع بدبخت شده

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

این آدم نیازی به خودکشی نداره چون کلی آدم بدبخت تر هست که ادامه میدن به زندگی و کار احمقانه مثل خودکشی نمیکنن بجاش میتونه این دختر بره درس بخونه که بره یه شهر دیگه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

همه این چیزا رو دارمحتی بدترشو بازم هیچوقت سمت این بچه بازیا نمیرمچون چیزیو درست نمیکنه خودم باید تل ...

مطمئنی بدتر از اینارو داری؟ چون خیلیاشو نگفتم😂💔

نگران نباش یکم دیگه دوم بیار بالاخره یچیزی میکشتمون حالا یا کرونا میاد یا جنگ میشه یا کم آبی یا بی برقی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چون زندگی در جریانه و تغییر می‌کنه همیشه شب نمیمونه

چه تغییری وقتی کاری نمیتونه بکنه؟؟؟

این آدم نیازی به خودکشی نداره چون کلی آدم بدبخت تر هست که ادامه میدن به زندگی و کار احمقانه مثل خودک ...

آدم بدبخت تر؟؟ عجب بابا عجب...