2777
2789

من بعد ۲۴ ساعت رژیم فست خواستم نهار بخورم داشتم از گشنگی میمردم مادرمم از دیروز نهار مونده رو نگه داشته بود اونو بخوریم برنج و خورشت بود

بهش گفتم آب نریز توش من نمیتونم بخورم

آورد سر سفره دیدم اونقدر موقع داغ کردن به برنج آب زده شده خمیر خالص 

منم دست خودم نبود عصبی شدم هی گفتم نزن اینو نزن چرا حرف نمی‌شنوی خلاصه گفت اصلا موردی نداره خیلیم خوبه خوب کار میکنم اونقدر حرصممم داد آخر گفتم میشه بری جای دیگ بخوری من‌نبینمت انقدر حرصم ندی

بلند شد رفت آشپزخونه

من دیگ از دستش کم اوردم هیچیو قبول نمیکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ۲۴ ساعت فست؟

خب عصبی میشی استانه تحملت میاد پایین

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اعصاب نداری رژیم نگیر خب من خودمم رژیمم ولی وقتی به اعصابم فشار میاد یکم شل تر میکنم از فرداش دوباره سفت میگیرم پنج کیلو کم کردم تا الان با همین روش

شایدم هورمونات بهم ریخته ولی در کل با مامانت بد‌حرف زدی 

اینطوری فشار بیاری به خودت یک هفته دووم‌میاری بعد ول می‌کنی نباید اعصاب آدم انقذر بهم بریزه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

رژیم سنگین اعصابتو خورد میکنه،برای همونه که واکنش سریع و تندی داشتی ؟ شاید انقدر هم بد نشده باشه ؟

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

چرا ۲۴ ساعت فست؟خب عصبی میشی استانه تحملت میاد پایین

اصلا تاحالا ۲۴ ساعت فست نشنیده بودم معمولا ۶ تا ۱۲ ساعته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اصلا تاحالا ۲۴ ساعت فست نشنیده بودم معمولا ۶ تا ۱۲ ساعته

منم. پس تایم مجاز کی هست؟ میخوره به ۲۴ ساعت بعدی که😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

منم. پس تایم مجاز کی هست؟ میخوره به ۲۴ ساعت بعدی که😂

لابد ۲۴ ساعت میخوری ۲۴ ساعت نمیخوری 😐😂

ولی خیلی سخته 

اصلا سختیش به کنار

بدن شروع می‌کنه به شکستن پروتیین ها خیلی خطرناکه تعادل بدن بهم میخوره