2777
2789
عنوان

ضربه پا کودک

32 بازدید | 5 پست

دخترم سه سالش دقیقا دیروز مثل همیشه بازی میکرد زمین خورد ولی این سری شروغ کرد گریه بردم دکتر عکس گرفت کفت ترک نداره...ولی بهتر نشد پنجشنبه یا شنبه بیار گچ بگیریم ببست روزه...ورمم ندارع ولی نمی زارع پاش دس بزنم تکون نمی‌ده نمبدونم ترسیده یا واقعا دردداره...تجربع ای دارین.... بیست روز گچ توابن گرما چحور تحمل کنه بچم تولد سهدسالگیشم بود 

اگه عکس گرفتی نشکسته 

زرده تخم مرغ و زردچوبه قاطی کن بزن به پاش بعد روشو ببند پودر کندر هم داشتی قاطیش کن نداشتی ام که هیچ

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

نشکسته عزیزم نیازی به گچ نیست

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عکس گرفتی نشکسته زرده تخم مرغ و زردچوبه قاطی کن بزن به پاش بعد روشو ببند پودر کندر هم داشتی قاطی ...

گف نشکسته دکترش.... بسختی گذاش عکس گرفتیم...دیشب گذاشتم ارد و زردچوبه روان زیتون نمک اثرنکرد غصم گرفتع

گف نشکسته دکترش.... بسختی گذاش عکس گرفتیم...دیشب گذاشتم ارد و زردچوبه روان زیتون نمک اثرنکرد غصم گرف ...

ترکیبی که بهت گفتم امتحان کن حتما نتیجه میده 

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»