2777
2789

واقعا خیلی زحمت کشیدم

برای مصاحبه ش

برای کنکورش

یادم میوفته میگم با اون همه مشکل چجوری ادامه دادی😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم😂😂😂ولی امسال اونطور ک باید نخوندم شرایطم اجازه نداد تو خونه ک شلوغ باشه اصلا نمیشه خوند

نمیدونم الان جانم عوض کنم برم جایی ک بتونم بخونم یا برم آزاد🥲

اگ بخوام پشت کنکور بمونم باید کلاس و اینام برم

ذوق اولشه

منم اولین مهر دانشگاهم هزار جور لباس و لوازم ارایش و عطر و ادکلن خریدم که مدل به مدل عوض کنم

وسطای ترم از شدت خستگی و فشار کاری و درسی ماسک میزدم که کسی قیافه هپلی و خستم رو نبینه🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دبیری

فرهنگیان؟موفق بااشی😍عزیزم راضی هستی بنظرت می ارزه؟؟بنظرت راسته ک‌میگن خیلی سخت میگیرن باید خیلی رعایت کنی محجبه باشی ناخن کاشت نکنی تو مجازی عکس نزاری و....

رشتت تجربی بوده؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

عه سلااام 

دیدی بهت گفتم صددرصد قبولییییی

مبارکههههه😍😍😍😍😍

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙