2777
2789
عنوان

به روی برادر شوهرم آوردم حالا خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها پس قید پول شیشه رو بزن شوهرتم که بیخیاله

شوهرم میگه بخاطر برادر زاده ام که معلولع میدم ببرنش دکتر وگرنه نمی‌دادم میگم اونا خودشون پول دارن ولی به فکر بچه شون نیستن به فکر ماشین میلیاردی هستن به تو چه که کاسه داغ تر از اشی

گناه بزرگ منی

نه ندارن پول جمع می‌کنن یه ماشین میلیاردی بخرن

جیب خالی پز عالی هستن پس یه ماشین ندارن به ماشین شماهم اخ و پیف میگن 

یه پژوپارسی چیزی که میتونستن بخرن بعد چند میلیاردی بخرن احتمالنم می‌خوان چینی بخرن 

واقعا من به شخصه پیکان داشته باشم شرف داره تا ماشین از بقیه گدایی کنم 

درحال ساخت ....:)

اگه خودشون همین پرآید داغون داشتن به شما ماشین نمیدادن هیچ همون لحظه هم پول شیشه رو می‌گرفتن مام از ...

آره عزیزم می‌دونم ولی نمیتونم کاری بکنم

گناه بزرگ منی

جیب خالی پز عالی هستن پس یه ماشین ندارن به ماشین شماهم اخ و پیف میگن یه پژوپارسی چیزی که میتونستن بخ ...

دقیقا ولی خب چیزی هم نمیشه گفت مگ اینک شوهرم ماشین نده 

گناه بزرگ منی

دقیقا ولی خب چیزی هم نمیشه گفت مگ اینک شوهرم ماشین نده

خب به شوهرتون که میتونید بگید 

احتمالا شوهرتون پاسخ میده اونا بچه مریض دارن شما حتی پاسخ اینم ندین دارن به واسطه همین از شما اخاذی میکنن 

خیلی واضح احساستون به شوهرتون بگید مقصر شوهر شماست نه بقیه می‌تونه بگه نمیدم یا مستقیم حرفشو بزنه 

از دست شما کاری برنمی‌آید عزیزم همسرت باید از رفتاراشون درس عبرت بگیره مثل همسر من

همسر من ماشین صفر داده دست فامیلشون ماشین اوراقی تحویل گرفتیم حرفم زده آخرش بد شده تاااااا درس عبرت شد براش بعد چندتا ماشین

😖😤

چقدرم زن با سیاست و هفت خطی داره استارتر 

جاریتو میگم 

ازین ور عزت نفس شمارو داغون می‌کنه که شما سرمایه خودتون رو داغون خطاب میکنید در حالی اونا همینم ندارن 

از یه سمت دیگه خودشو انقد برده بالا که همش تاکید می‌کنی اونا پولدارن 

اونا دارن از مال داشته شما استفاده میکنن و بد خطابش می‌کنن و اموال نداشته خودشون رو بالا میبرن!!!

عجب آدم هایی

اونا اگر پولدارم باشند دارن مثل زالو از اموال شما استفاده میکنن مراقب این آدم های هفت خط باشید 

عزیزم زن اون خیلی خیلی حساب گره باورت نمیشه ماشین مون قرض گرفته بودن بعد انتظار داشتن شوهرم کارت شو ...

حق داری پس

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن