2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمو جون برو تو بازیت و بکن با ۱۶ سال سن تعریفت از خوشگل و جذاب روباهه و خرگوشه تو کارتونان🤣🤣

باشه تو که بزرگی و خیلی احساس میکنی همه چیز دان هستی رو من ریپ نزن

جهنم؟ ما برنابئو داریم🤍🤍🤍🤍

زنای قدبلند هم که میرن با مرد قد کوتاه ممکنه نسل بزنن به ژنتیکشون

اصن ما زنا همین ک با مردای ایرانی چ قد بلند چ کوتاه ازدواج میکنیم گند زدیم ب نسلمون ن با قیافه و قد با روان و فرهنگ زن ستیزی 

میگی ن؟ ی سری ب بیمارستانای روانی بزن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حالا اینو نمیدونم ولی چرا یه دختر همه چی تموم،خوشتیپ،ناز خانواده دار میره با پسری که کل زندگیش مشغول تک چرخ زدن جلو دبیرستان های دخترانه بوده اوکی میشه؟ 😭🥲😂

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

باشه تو که بزرگی و خیلی احساس میکنی همه چیز دان هستی رو من ریپ نزن

گوتو بخور ی الف بچه اونم پسر اومده نظر میده بشین سرجات بابا من شاگردام همقدتن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بعضی کامنت هارو که میبینم 

متوجه میشم ما زن ها خودمون به خودمون ظلم میکنیم

خیلی ها خورد خانم ها به خودشون زدن

دیگه از جنس مخالف میشه چه انتظاری داشت؟

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

چون عقده ی قد ندارن و دخترای ظریف از دروداف مصنوعی معصوم تر و جذاب ترو زنونه ترن

بد شد که من دوزار انرژی زنانه ندارم ول رفیق قد بلندم ازش زنانگی میباره 🤣🤣

دقیقاااااااا،حرف دلمو زدی

مناسفانه حرف دل هممونه