2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تو بغلی تر هستن و کیوتن و یجورایی وقتی پسره بغلش میکنه حس پدر بودن و تکیه گاه بودن میکنه

هیچوق این بیا بغل بابابی را درک نکردم چرا من ب یه پسر باید بگم بابایی خیلی دیدم اینو

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

آقایون زیاد به خانم بلند به دلایلی تمایل ندارن و براشون جذابیت نداره البته قد برای خانم ملاک نیست مهم تناسب اندامه، یکی با قد۱۷۵ اونقدر درشت دیده میشه و هیکل مردانه پیدا می کنه ویکی با قد مثلا ۱۵۰ اونقدر ظریف و و خوش اندام هست که واقعا جذاب دیده میشه

ولی این یه نوع انتخاب طبیعی و گرایش روانی نرمال مرد قد بلند به خانم قد کوتاه هست 

ازدواج دو بلند قد و یا دو کوتاه قد برای بچه های حاصل ازدواج مشکل زا هست

دخترای قد بلند هم بغلین منتها برای قد بلندا😂😂

اره دقیقا😂🎀

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

هیچوق این بیا بغل بابابی را درک نکردم چرا من ب یه پسر باید بگم بابایی خیلی دیدم اینو

وایییی دهنتتتت😂😂😂😂

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️