2777
2789
عنوان

شوهرشکاک عوضی

931 بازدید | 60 پست

اگه شوهری داشتین نمیزاشت حتی  تنهایی بری خونه مادرت بهت توهین میکرد پشت سرخانوادت حرف می‌زد میرفتین مهمونی کوفتتون میکرد میگف چرا تو جمع جواب مرد فامیل دادی درحالی که دختره هیچ کاری نکرده بود تازه عروس بودین یماه پشتشو بهتون میکرد می‌خوابید بیخود بی جهت قهر میکرد تو سرکار هی زنگ میزنه بهتون نکنه یواشکی رفته باشین بیرون خانوم خانواده خوبی خوبی داره حمایتش میکنن قیافش خوبه بچه هم ندارن نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق

اگه بچه نداری طلاق

با شوهر شکاک زندگی نکن عزیزم

همسایه ما چون میرفت سر کار شوهرش اومد وسط خیابون دعوا کرد باهاش طرف دیگه نیومد

اون دو تا بچه داره نمیتونه طلاق بگیره ولی شما که ندارین طلاق بگیرین

خونوادتونم که حمایت میکنن

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

اگه واقعا اینجوریه که یا باید درمان بشه یا جدا بشین.

ولی ممکنه الان فقط عصبانی هستین و دارین همه چیو بزرگ می بینین

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

میشناسم کسیو که اینجوریه به مرور بدتر شد و الان حتی زنش اجازه نداره گوشی داشته باشه تقریبا هر روزم خونشون دعواست

البته اون فک میکنم چیزیم مصرف میکنه.

به همسرش بگه باید بری دکتر 

این خانم خودشم بره پیش مشاور  باهاش مشورت کنه و تصمیم درست رو بگیره برای زندگیش